News CCI Brasov

Camera de Comerț și Industrie Brașov  s-a alăturat proiectului Cariera potrivită pentru viitorul meu  inițiat de Rotary Kronstadt și Asociatia Ascendis, prin care susținem si contribuim la  pregătirea elevilor și studenților pentru viitor, oferindu-le șanse de succes în carieră și dezvoltare personală.

Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor.

Vă informăm despre oportunitatea participării la conferința prin care afli cum tot ceea ce știi poate fi și pus în aplicare! 

Spania - interes achiziționare piese metalice 

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă informează că Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a publicat proiectul ghidului aferent Programului Electric UP - pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a staţiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la masa rotundă online  prin care ne propunem să identificăm noi afaceri cu comunitatea rusă! 

Pagina 1 din 366