News CCI Brasov

17.09.2020-poza- Costea ”După o perioadă plină de provocări pentru întreaga societate și pentru mediu de afaceri, Camera de  Comerț și Industrie Brașov dorește să vă invite la un eveniment emblematic, pentru a marca succesul  activității dumneavoastă din anul 2019 - Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2020

 De peste 25 de ani ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean, iar în ediția  de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, este importantă unitatea mediului de afaceri pentru a  reuși să trecem mai ușor împreună peste orice impas.

Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, cu atât mai mult în aceste momente, dorim să oferim continuitate celui mai important eveniment de business brașovean – Topul Național al Firmelor – Faza Județeană, în care se premiază cele mai performante companii, dar care este și un eveniment de networking, după o perioadă plină de restricții, în care ne dorim să aducem în prim plan noi oportunități de business.

Prin evenimentul de anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să transmită un mesaj de încurajare, continuitate și încredere către întreg mediul de afaceri.

În contextul actual și respectând toate recomandările făcute de către autoritățile competente, evenimentul se va desfășura pe sectiuni, pe parcursul a 2 zile, în data de 07.10.2020, respectiv 08.10.2020, în cea mai nouă locație destinată evenimentelor festive și corporate, Serenity Resort - www.serenityresort.ro , în intervalul orar 13:00 – 18:00.

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite.”

Împreună pentru afaceri de succes!

Cu deosebită considerație,
Silviu Costea
Președinte CCI Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov invită companiile brașovene să participe la un eveniment de informare pe tema: ”Fonduri Europene 2021-2027 – Viitoare oportunități de finanțare nerambursabilă”. 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov vă informează că în data de 15.09.2020 s-a deschis aplicația pentru înscrierea organizațiilor care doresc să acceseze una dintre cele 3 măsuri de sprijin instituite prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

Companie din SUA interesată de produse textile. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov, în parteneriat cu Liga de Utilitate Publică și Asociația EURO<26 Romania vă informeză cu privire la implementarea proiectului cu titlul ”Formare pentru Inovare”- ID 128254, finanțat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, în cadrul apelului de proiecte POCU/464/3/12/Îmbunatatirea nivelului de cunoștinte/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC si SNCDI ale angajaților.

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov vă aduce spre informare acordarea unor facilități de plată privind impozitul anual pe clădiri sau a taxei lunare pe clădiri conform Hotărârii Nr. 281/29.05.2020 a Consiliului Local al Municipiului Brașov:

Pagina 1 din 354