News CCI Brasov

Consultarile UE asupra barierelor de acces pe piata Turciei a produselor europene

(0 voturi)
Consultarile UE asupra barierelor de acces pe piata Turciei a produselor europene

Delegația UE la Ankara (DELUE) anuntă că în luna mai 2020 va avea loc reuniunea Comitetului consultativ pentru accesul pe piață între Turcia și EU. 

DELUE apreciază că vor fi evaluate și actualizate barierele cheie la accesul pe piața Turciei a produselor europene și în acest sens, cere Statelor Membre contribuții argumentate privitor la aceste bariere de acces pe piață.

BPCE Ankara roagă companiile românești implicate în activitati de export pe piața Turciei să ne furnizeze date privind piedici și bariere netarifare care fac accesul pe piață dificil din perspectiva lor, la email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , până la data de 29.02.2019.

Deși pentru referințele BPCE Ankara sunt necesare coordonatele de contact ale exportatorilor din România care ni se adresează, aceste date vor fi anonimizate astfel încât identitatea acestora să nu fie dezvaluită. DELUE a precizat că dorește să aibă elemente de discuție noi, care nu se regăsec deja pe lista barierelor de acces pe piata publicata pe pagina DGTRADE.

http://portaldecomert.ro/Stiri-Consultari-UE-barierele-acces-pe-piata-Turciei-23187.htm