News CCI Brasov

Instalație de dezinfecție personal CLEANING GATE

(0 voturi)
Instalație de dezinfecție personal CLEANING GATE

Camera de Comerț și Industrie Brașov informează companiile brașovene de existența unui producător local de instalații de dezinfecție a personalului. 

TIBCONSTRUCT SRL, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, vine cu o soluție pentru întâmpinarea nevoilor actuale impuse de CODIV-19 companiilor brașovene.

INSTALAȚIE DE DEZINFECȚIE PERSONAL - CLEANING GATE

Având în vedere că dezinfectarea oamenilor care intră în fabrici, magazine, spitale și instituții publice se face doar prin aplicarea pe mâini sau pe tălpile pantofilor a unor soluții dezinfectante, în acest fel restul corpului sau îmbrăcămintea fiind potențial purtătoare de viruși sau alte microorganisme contagioase, echipamentele de dezinfectare personală propuse sunt instalații care pulverizează substanțe dezinfectante din trei părti, acoperindu-se toată suprafața corpului, îmbrăcămintei și încălțămintei. 

Instalația CLEANING GATE este compusa din:
- Cadru de otel zincat
- Instalație pompare - filtrare substanță dezinfectantă
- Instalație electrică, automatizare - temporizare
- Senzori prezență cu infrarosu
- Instalație hidraulica de pulverizare
- Container depozitare soluție dezinfectanta

FUNCȚIONARE:
Instalația se conecteaza la o sursa de energie electrica monofazata 220V. Se porneste echipamentul de la comutatorul amplasat pe tabloul electric. Lampa de culoare verde se aprinde indicand faptul ca instalatia este in stare de functionare.
In momentul in care o persoana se apropie de zona de dezinfectare, senzorul identifica prezenta acesteia si porneste instalatia. In timpul pulverizarii se aprinde lampa albastra. Instalatia pulverizeaza picaturi foarte fine de substanta dezinfectanta formand o ceata densa timp de 30 s (timpul poate fi setat).
Dupa terminarea procedurii de dezinfectare, persoana paraseste zona si instalatia intra in stand by pana cand o alta persoana intra in zona de actiune a instalatiei.

AVANTAJE:
1. Instalatia acopera toata suprafata corpului si a hainelor persoanei ce va fi dezinfectata
2. Se aplica o cantitate prestabilita de substanta dezinfectanta (la fiecare aplicare folosindu-se acelasi volum de substanta)
3. Persoana care va fi dezinfectanta trebuie doar sa stea in zona de actiune a echipamentului cu bratele intinse la nivelul umerilor
4. Absenta factorului uman din procedura garanteaza o dezinfectare sigura si eficienta
5. Timpul de dezinfectare este foarte scurt asigurand un trafic intens
6. Intretinere si mentenanta minima (necesita doar reumplerea rezervorului cu solutie dezinfectanta)
7. In zona de dezinfectare, instalatia foloseste tensiune de 5 V, inofensiva, eliminand riscul de accidente.

Pentru comenzi și informații suplimentare, ne puteți scrie la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

2020-poza-tibconstruct