News CCI Brasov

CCI BRAȘOV TE INVITĂ SĂ-ȚI SPUI PĂREREA!

(0 voturi)
CCI BRAȘOV TE INVITĂ SĂ-ȚI SPUI PĂREREA!

ANALIZA IMPACTULUI COVID-19 ASUPRA MEDIULUI DE AFACERI BRAȘOVEAN - CHESTIONAR! 

Având în vedere contextul actual și perioada dificilă prin care trece economia românească, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să fie în continuare alături de societățile brașovene, iar pentru a putea avea o voce puternică și reprezentativă a mediului de afaceri brașovean, vă invităm să completați chestionarul, disponibil în format electronic, durata de completare fiind de maximum 2 minute 2020-handAICI.

Susținerea si implicarea dumneavoastră ne va ajuta să realizăm o analiză aprofundată, care să eficientizeze intervenția Camerei de Comerț și Industrie Brașov pe lângă autoritățile competente, ajutând totodataă, la îmbunatățirea deciziilor și răspunsurilor acestora, la situația de criză economică declanșată de pandemia COVID-19.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, rămâne alaturi de dumnevoastră și vă stă la dispoziție, în măsura competențelor sale, pentru a veni în ajutorul antreprenorilor în această perioadă dificilă pentru toți.

PENTRU A RĂMÂNE INFORMAT, vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook a Camerei de Comerț și Industrie Brașov și site-ul web www.ccibv.ro. Publicăm zilnic informații de interes pentru mediul de afaceri în contextul actual.

Sperăm în buna noastră colaborare și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate!

2020-sondaj-analiza-impact-covid-19

Părerea mediului de afaceri brașovean contează ! Nu rămâne indiferent, împreună putem să găsim soluții fiabile!