News CCI Brasov

IMPACTUL COVID-19 ÎN ROMÂNIA

(0 voturi)
IMPACTUL COVID-19 ÎN ROMÂNIA

CCI Brașov susține campania mpreună Construim #ViataDupaCOVID" .

Având în vedere misiunea și preocupările Camerei de Comerț și Industrie Brașov, precum și implicarea în dezvoltarea mediului de afaceri local sau național, ne alăturam inițiativei lansate de partenerul Ingenius Hub în demersul de cercetare la nivel național cu privire la IMPACTUL COVID-19 ÎN ROMÂNIA,  "Împreună Construim #ViataDupaCOVID" .

Având în vedere faptul că ne confruntăm cu o situație fără precedent, considerăm că este imperios necesar să nu asumăm nimic cu privire la nevoile reale ale organizațiilor românești și la tipul de sprijin de care acestea au nevoie pentru a se re-echilibra.

În acest context, Ingenius Hub, în cadrul mai larg al rețelei Ingenius NET, a inițiat această amplă cercetare iar până la data de 18 aprilie și-a propus să efectueze un sondaj cu privire la impactul crizei actuale asupra microintreprinderilor și IMM-urilor, în vederea realizării unei cercetări reprezentative, pe care să poată fi fundamentat un set de măsuri care să fie propuse, prin Rețeaua Ingenius NET, președinției, guvernului și autoritatilor locale.

Prin participarea la acest sondaj, puteți contribui și dvs. atât la fundamentarea măsurilor, deci la creșterea șanselor ca acestea să fie implementat.

Toate datele colectate rămân confidențiale, iar datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare.

Completați chestionarul aici : https://forms.gle/qpDDwWJTdWLeDjcj8