News CCI Brasov

Consultanță profesională de business: CRYSTAL EYE

(0 voturi)
Consultanță profesională de business:  CRYSTAL EYE

CRYSTAL EYE ofera consultanță profesională de business GRATUITĂ! 

În această perioadă de pandemie Crystal Eye ofera consultanță profesională de business gratuită companiilor și antreprenorilor.

Adelina Dragoi - CEO & Branding Strategist in cadrul companiei Crystal Eye, precizează: ”In aceasta perioada, ne confruntăm nu doar cu o criză sanitară, ci și cu o criză a pieței muncii mai gravă decât cea din 2008. De aceea, am decis și noi să ne alăturăm celor care doresc să sprijine comunitatea. Lumea afacerilor s-a mutat, în acest moment, în mediul online, iar timpul pe care îl ai acum și toată atenția utilizatorilor focusată doar spre această zonă sunt lucruri de care ar trebui să profiți la maximum.Cu o experiență de peste 10 ani în IT, marketing online, design digital și video, vrem să dăm un ton clar afacerilor care doresc să avanseze în mediul online și de aceea încercăm să implementăm o strategie cât mai conturată și structurată, care sa fie în concordanță cu evoluția digitală și profesională a erei moderne. De la startup-uri și agenții până la corporații, ajutăm clienții noștri să crească și să se adapteze cerințelor pieții.”

Informații suplimentare despre CRYSTAL EYE hand pointingclick AICI  

Persoană de contact: 

Adelina Dragoi
CEO & Branding Strategist
M: 0733 686 980

E: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | W: www.crystaleye.ro

2020-crystal-eye