News CCI Brasov

Lansarea programului ”Reclădim România”

(0 voturi)
Lansarea programului ”Reclădim România”

În data de 01.07.2020, a avut loc evenimentul de lansare a Programului ”Reclădim România” unde a fost prezentant Planul Național de Investiții și Relansare Economică, elaborat de Guvernul României.  

La evenimentul de prezentare a Planului Național de Investiții și Relansare Economică, elaborat de Guvernul României a participat Premierul Ludovic Orban împreună cu Președintele României, Klaus Iohannis, alături de membrii Cabinetului. 

Premierul Ludovic Orban a vorbit în cadrul acestui eveniment despre schimbarea modelului de dezvoltare economică, unul bazat pe investiții, digitalizare, inovare,creșterea competitivității și a productivității.

Prezentare Planul Național de Investiții și Relansare Economică, Guvernul României  - Iulie 2020

Mai multe informații se regăsesc în filmarea din cadrul Evenimentului de lansarea a programului.

Camera de Comerț si Industrie Brașov, prin Departamentul de Consultantă format dintr-o echipă de specialiști cu o experiență de peste 18 ani, oferă servicii de consultanță și asistență societăților interesate în scopul identificării celei mai potrivite surse de finantare, luând în considerare programele de actualitate și domeniul de interes al clientului.

Pentru mai multe informații: Attila Szekely | Manager Departament Consultanță, e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , telefon 0268 547 084.