News CCI Brasov

Produceți şi/sau realizați produse/servicii şi doriţi să le promovaţi pe plan internaţional?

(0 voturi)
Produceți şi/sau realizați produse/servicii şi doriţi să le promovaţi pe plan internaţional?

Faceți un prim pas completând chestionarul de mai jos și expediindu-l la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Informațiile vor fi prelucrate în cadrul unui program național intitulat “Parteneriat pentru internaționalizarea cererii și ofertei românești pe piețe externe” care are ca scop identificarea de piețe de desfacere, corespunzător specificului și cerințelor firmelor românești.
Programul este derulat de Camerele de Comerț și Industrie  împreună cu Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Economiei.

Scopul final este ca prin intermediul reprezentanților Birourilor Consilierilor Economici din cadrul Ambasadelor României în străinătate  firmelor românești să li se faciliteze relații de afaceri directe cu firmele interesate de pe piețele vizate de operatorii economici români.

Informații suplimentare/persoană de contact : Carmen Tecușan, Direcția Relații, CCI Brașov, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel:0268/547085; 0278/137733.

Completați chestionarul aici