News CCI Brasov

Consultare privind privind identificarea intereselor de afaceri și domenii de referință vizate pe piața turkmenă.

(0 voturi)
Consultare privind privind identificarea  intereselor de afaceri  și domenii de referință vizate pe piața turkmenă.

Vă invităm să participați la o consultare privind identificarea principalelor  interese de afaceri  și domenii de referință vizate pe piața turkmenă.

În continuare a demersurilor ce au ca obiectiv  revenirea României pe piețele tradiționale  cu produse și servicii cu valoare adăugată mare, Camera de Comerț și Industrie a României și Ambasada Republicii Turkmenistan în România intenționează de a organiza  un eveniment virtual  bilateral de promovare a relațiilor comerciale dintre cele două state.

În sensul celor de mai sus, vă invităm să participați la o consultare privind identificarea principalelor  interese de afaceri  și domenii de referință vizate pe piața turkmenă.

În sprijinul acestei acțiuni, regăsiți hand pointingAICI chestionarul electronic care va facilita  centralizarea datelor primite din partea companiilor.

 Exprimarea opțiunilor se poate face prin transmiterea directă a chestionarelor completate la adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.