News CCI Brasov

Portalul digital YOUR EUROPE

(0 voturi)
Portalul digital YOUR EUROPE

În marja obiectivului vizând crearea pieței unice digitale, vă facem cunoscută inițiativa Direcției Generale responsabile cu politica UE în materie de piață internă, industrie, antreprenoriat și IMM (DG GROW), Comisia Europeană – PORTALUL YOUR EUROPE.

Portalul este disponibil la adresa https://europa.eu/youreurope/index_ro.htm și, în special, secțiunea business – Ghidul Întreprinzătorului European, disponibilă la adresa https://europa.eu/youreurope/business/index_ro.htm.

Portalul digital unic facilitează cetățenilor și societăților comerciale accesul online la informații, proceduri administrative și servicii de asistență de care aceștia au nevoie pentru a-și desfășura activitatea în alte țări UE.

Informațiile și serviciile includ resurse precum administrarea unei întreprinderi, taxe și impozite, vânzări în UE, resurse umane, cerințe privind produsele, aspecte financiare și finanțare, dar și aspecte privind viața și călătoriile în UE, obstacolele întâmpinate în demersurile de exercitare a drepturilor asociate pieței interne.


 

Material primit prin amabilitatea CCIR -Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro ; www.tnf.ro