News CCI Brasov

Pactul pentru Fiscalitate

(0 voturi)
Pactul pentru Fiscalitate

Pactul pentru Fiscalitate - demers pentru consolidarea unui sistem fiscal transparent și predictibil, care va permite creșterea sustenabilă a comunității de afaceri din România. 

Luni, 22 iunie 2015, începând cu ora 15:00, la Aula Candelabrelor din cadrul CCIR Business Center, va fi lansat spre semnare publică Pactul pentru Fiscalitate, în cadrul unui eveniment organizat la Camera de Comerț și Industrie a României,
Pactul pentru Fiscalitate este un demers prin care inițiatorii urmăresc furnizarea principiilor-cadru ale reglementărilor fiscale, menite să sprijine dezvoltarea durabilă a României.
Sunt așteptați să participe la acest eveniment, pe lângă inițiatori, reprezentanți ai administrației publice centrale (Administrația Prezidențială, Guvernul României, Ministere și agenții guvernamentale), precum și reprezentanți ai partidelor politice, ai organizațiilor sindicale, patronale sau non-guvernamentale și ai mass-media.

Informații suplimentare la CCIR,  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.