News CCI Brasov

Studiul Economic Survey 2016

(0 voturi)
Studiul Economic Survey 2016

Vă  reamintim că, studiul Eurochambres Economic Survey 2016 reflectă așteptările mediului de afaceri! Mai sunt câteva zile în care puteți să trasmiteți punctul dvs. de vedere! 

CCIR participă la realizarea la nivel European a studiului Eurochambres Economic Survey 2016, studiu calitativ privind așteptările mediului de afaceri, bazat pe răspunsurile a peste 60.000 de companii active din statele Europei.

Eurochambres Economic Survey este realizat anual și reprezintă un material de referință la nivel European deoarece se bazează pe previziunile oamenilor de afaceri.

Firmele din Romania sunt invitate să completeze chestionarul și să îl transmită Camerei de Comerț și Industrie a României la adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  până la data de 5 octombrie 2015.

Rezultatele studiului vor fi disponibile în luna decembrie a acestui an, pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie a României și vor fi transmise membrilor CCIR.

Persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Petru Saca, consilier, Biroul Relații Externe (telefon: 0374.474.359; e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ).