News CCI Brasov

Studiul Eurochambres Economic Survey 2017

(0 voturi)
Studiul Eurochambres Economic Survey 2017

Invităm companiile brașovene să participe la realizarea studiului Eurochambres Economic Survey 2017 - un studiu calitativ privind aşteptările mediului de afaceri. 

Camera de Comerţ şi Industrie a României participă la realizarea la nivel european a studiului Eurochambres Economic Survey 2017. Lucrarea reprezintă un studiu calitativ privind aşteptările mediului de afaceri, bazat de răspunsurile a peste 60 000 de companii active în statele Europei.

Eurochambres Economic Survey este realizat anual şi reprezintă un material de referinţă la nivel european deoarece se bazează pe previziunile oamenilor de afaceri, care s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, un indicator obiectiv.

În acest context, companiile brașovene sunt invitate  să completeze chestionarul şi să îl transmită Camerei de Comerţ şi Industrie a României, la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. până la data de 10 octombrie 2016.

Rezultatele studiului vor fi disponibile în luna decembrie a acestui an, pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, www.ccir.ro .

Persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Petru Saca, Şef Birou Organizaţii Europene şi Internaţionale , tel: 0374 474 3599, 0731 040 137, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .