News CCI Brasov

Eveniment

Proiecte de colaborare, relaţii economice bilaterale, parteneriate doar cu ocazia vizitei delegației din China la CCI Brașov! 

Vă informăm despre oportunitatea participării, in perioada 23-25 noiembrie 2017, la cea de-a XXXVI-a ediție a expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicina și tehnica  dentară DENTA. 

Brașovul pe harta Smart Cities, de la viziune la realitate! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la Seminarul de informare privind Summit-ul de Investitii Select USA. 

Din nou la Brașov! Suita de conferințe Afaceri.ro revine în orașul de sub Tâmpa cu o conferința deja tradițională, cu speakeri de seamă și networking de calitate. 

Promovarea dumneavoastră - creșterea afacerii și atragerea clienților! 

Ultimele noutăți în domeniul industrie lemnului DOAR  târgul internațional din industria lemnului și DOAR până în 1 aprilie 2017! 

DOAR până în 2 aprilie găsiți cea mai bună ofertă editorială și discografică, promoții generoase, poezie și muzică Târgul Internațional de Carte și Muzică!

Dorești aprofundarea tehnicilor avansate de vânzări? Te așteptăm să participi la trainingul specializat! Membrii CCIBV beneficiază de tarife  reduse!

Timp de 3 zile orașul Brașov va deveni capitala Industriei Lemnului !

Cea mai bună ofertă editorială și discografică, promoții generoase, poezie și muzică, totul reunit la ediția a XIV-a  a Târgului Internațional de Carte și Muzică!

CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE BRAŞOV, prin preşedinte Silviu COSTEA, convoacă ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ A MEMBRILOR CAMEREI.

DENTA – 3 zile de prezentări științifice și produse stomatologice la prețuri promotionale!

Participând la seminar, afli despre elemente esențiale ale conceptului de Guvernanță corporativă a Instituțiilor Publice.

Vă informăm despre oportunitatea participării la Conferința ,,Învățământul profesional dual-soluție pentru forța de muncă necesară economiei reale”. 

Aflați despre problemele cu care se confruntă producția românească și măsurile pe care le presupune trecerea de la ”Made in” la ”Made by” Romania doar participând la evenimentul dedicat! 

CCIRO Italia menține programul forumurilor economice “Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia româneasca” în programul pentru anul 2017.

Aflați despre dezvoltarea parteneriatelor public-privat, structurarea de surse de finanțare inovative și stimularea  investițiilor în eficiența energetică participând la evenimentul din 28.02.2017! 

Vă informăm cu  privire la desfășurarea unui eveniment unde se vor prezenta cele mai eficiente modalități de a preveni și combate corupția.

Aflați totul despre programele de finanțare 2017 pentru IMM-uri - doar participând, gratuit, la evenimentul dedicat din 28 februarie 2017!  

Aflați,  de la specialiști, modificările survenite în materie fiscală doar participând în data de 1 martie la evenimentul dedicat domeniului! 

Vă informăm despre seminarul regional de informare privind apelul de proiecte POR 102/2/2 , respectiv prioritatea de investitii 2.2 "SPRIJINIREA CREARII SI EXTINDEREA CAPACITATILOR AVANSATE DE PRODUCTIE SI DEZVOLTAREA SERVICIILOR” . 

Informații despre importanța standardelor GLOBALG.A.P. şi noile sale produse doar la evenimentul din 24 februarie 2017. 

În data de 7 februarie 2017 în cadrul unui eveniment dedicat, se va dezvolta subiectul eficienței energetice. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov susține performanța tinerelor talente din România și se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru violonistul brașovean Octav Pîrlea.

Beneficiați de reduceri de 20% la plata cotizației anuale de membru!

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă urează Sărbători Fericite, un An Nou plin de succes atât în plan personal, cât și profesional! 

Vă invităm să participați GRATUIT la evenimentul unde veți afla modul corect şi complet de informare al consumatorilor privind caracteristicile esențiale ale produselor!

Vă invităm să participați, GRATUIT, la evenimentul unde veți afla despre avantajele clusterelor! 

Aflați de la specialiști  noutățile anului 2017 în domeniul arbitrajului comercial - o procedură modernă în interesul societăților! 

504 firme din Brașov, din cele laureate in Topul Judeţean al firmelor din judeţul Braşov,  s-au clasat în Topul Naţional! 

Aflați de la specialiști ultimele noutăți din domeniul dreptului fiscal și dreptului muncii!

Elita companiilor brașovene, premiată de CCI Brașov la ediţia a XXIII-a a Topului Național al Firmelor – faza județeană.

Au început înscrierile la Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii - TIMM 2016.

Vă informăm despre oportunitatea participării la cel mai important eveniment în domeniul ingineriei auto organizat la Brașov! 

Vă invităm să participați GRATUIT la workshop-ul unde veți afla noutățile standardelor ISO 9001 și ISO 14001! 

Vă invităm să vă alăturați campaniei europene și să aflați importanța acesteia! Participarea este GRATUITĂ!

Participați la o prezentare completă a celor mai actuale tematici în domeniul nucului: de la plantă la produs finit pe raft ! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul Fabricat în Moldova! 

Cel mai important eveniment în domeniul energiei regenarabile se va desfășura la Brașov, în data de 23 septembrie 2016! 

Vă prezentăm lista evenimentelor organizate în țară în perioada septembrie - octombrie 2016.

Parlamentul European al Întreprinderilor - EPE 2016 - un eveniment unde antreprenorii prezenţi vor lua cuvântul în prezenţa celor mai înalţi oficiali ai instituţiilor europene. 

Puteți sprijini viitorul tinerilor cu autism!

Aflați  noi modalități de a crește a valorii Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD) pentru întreprinderi participând la UE Danube Region Business Support Actors! 

Brandurile brașovene - pot fi evidențiate și premiate la BRANDATHLON! 

Dacă vrei să crești un brand, nu doar o afacere, atunci participă la seminarul  din 30 iunie 2016 !  

Proiectul Noul Spital Brașov - un proiect pentru brașoveni!

Descoperă sistemul secret pe care afacerile străine îl folosesc în construcția brandurilor despre care nimeni nu îți va vorbi și pe care îl poți aplica în businessul tău pentru rezultate efectiv revoluționare! 

Doriți să obțineți o finanțare nerambursabilă pentru dezvoltarea afacerii? Vă așteptăm în 22 iunie 2016 să aflați mai multe!

Doriți să deveniți membru al Asociației Noul Spital al Brașovului (ANSB), fie dumneavoastră personal, fie organizația pe care o reprezentați legal? Acum aveți șansa să sprijiniți proiectul Noul Spital Brașov!

S-a dat startul înscrierilor la Cursa cu Obstacole a Comunităţii din cadrul celei de-a treia ediţii Braşov Heroes care va avea loc pe 12 iunie 2016.

Sistemul dual de învățământ - o nouă rută profesională completă pentru elevi! Invităm membrii CCI Brașov să participe la dezbaterile organizate pe această tema  în 9 iunie 2016 la CCI Brașov!

Sunteți IMM și vă interesează domeniul PR, marketing online, vanzări, consiliere fiscală și finanțări nerambursabile? Vă invităm să aflați mai multe în 9 iunie 2016! GRATUIT!

Vreți să știți cum puteți profita de soluțiile Google pentru marketing? Vă așteptăm în 2 iunie 2016 să aflați mai multe! 

Vă oferim posibilitatea de a Vă adresa direct candidaților la funcția de Primar al orașului Brașov! 

Alergați pentru o cauză frumoasă: MARATONUL DHL Ștafeta Carpaților continuă să sprijine sportivii români paralimpici care vor merge la Olimpiada de la Rio în septembrie 2016! 

Participați la evenimentele organizate de Romexpo și beneficiați de tarife preferențiale! 

Performanța și consecvența în afaceri a companiilor brașovene vor fi celebrate în 19 Mai 2016! 

Performanța și consecvența în afaceri a companiilor brașovene vor fi celebrate în 19 Mai 2016! 

Vă informăm despre 2 evenimente organizate de CCI Arad. 

Aflați informații de afaceri utile, doar participând la Conferința AFACERI.RO! 

Sunteți interesat de oportunitățile de dezvoltare regională a zonei de Centru?  Vă invităm să participați, GRATUIT, la evenimentul din data de 9 mai 2016 să aflați mai multe! 

TÂRGUL INTERNAŢIONAL ŞI CONFERINŢELE RENEXPO în Balcanii de Vest va prezenta cele mai importante teme de afaceri din domeniul apei!

Transparency International România lansează seria atelierelor de lucru dedicate Avertizării de integritate: oportunitate pentru angajat, șansă pentru un manager responsabil, organizate în datele de 24 şi 28 martie, şi 31 martie 2016. 

Vă invităm să participați GRATUIT la un workshop unde aflați despre oportunități de finnațare: 50.000 EURO prin Instrument pentru IMM-uri– schema de finanţare UE pentru IMM-urile cu potenţial inovativ. 

COTRACO ROM participă pentru prima oară la Expowood! 

Profitați de ultimele locuri și veniți la workshop-ul “Descoperă valoarea afacerii tale!” 

Proiectul ,, Afaceri Fără Corupție” prezintă în data de  25 martie 2016  la București modul de implementare în România a legislației SUA privind combaterea corupției. 

Teme de interes pentru mediul de afaceri! Aflați mai multe în data de 16 Martie 2016. Participare GRATUITĂ!

Acum aveți ocazia să aflați ultimele noutăți despre programele europene finanțate prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală. Profitați! 

Doriți să vă puneți în valoare afacerea? Vă oferim suportul! 

Vă invităm să participați la târgul dedicat apicultorilor și publicului larg organizat la Arad!

Participați în luna Martie 2016 la cel mai mare târg de constructii și instalații din Vestul României!

Pentru specialiștii în domeniu, recomandăm cea de-a XV-a ediție a EXPOWOOD 2016!

Cea de-a XIII-a ediție a TÂRGULUI INTERNAŢIONAL DE CARTE ŞI MUZICĂ – LIBRIS BRAȘOV își deschide porțile în 24 Martie 2016!

Noutăți din domeniul materialelor și echipamentelor pentru construcții, la AMBIENT INSTAL&CONSTRUCT!

Vă invităm să aflați noutățile legislative și cele mai avizate opinii din legislația muncii!

Vă invităm să participați GRATUIT la un eveniment unde veți primi informații concrete despre soluțiile reale la provocările cu care se confruntă business-urile moderne! 

Autocunoașterea este indispensabilă pentru o viață de succes, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. DiscoverYou vă invită  să descoperiți tipul Dvs.de personalitate! 

“Fluent în Finanțe 2.0”- eveniment ce își propune să aducă piețele financiare și de capital mai aproape de cei care își doresc să afle mai multe despre bursă și investiții, pe cont propriu! 

Sunteți pregătiți pentru noile prevederi ale Codului Fiscal? La seminarul din 8 decembrie 2015 veți afla care va fi impactul noilor prevederi legislative asupra activității desfășurate de firma dumneavoastră! 

Noutăți privind seminarul dedicat achizițiilor ONU, organizat  la New York în 2016.

Vă invităm joi 19 noiembrie 2015  să aflați  aspecte procedurale și formale ce trebuie îndeplinite pentru ca angajatorul să nu se expună  la sancțiuni contravenționale sau la riscul anulării actelor întocmite în raportul de muncă! 

Activați în sectorul IT&C și Industrii Creative? Vă invităm să participați în data de 10 noiembrie 2015 la o sesiune de informare și networking. 

289 firme din Brașov s-au clasat pe unul din primele zece locuri în Topul Naţional al Firmelor pe anul 2014!  

Aspecte importante în noul pachet legislativ în domeniul achizițiilor publice din perspectiva operatorilor economici prezentate în cadrul evenimentului: Reforma în domeniul achizițiilor publice.

Firmele brașovene cu rezultate financiare deosebite în anul 2014  au fost evidențiate în cadrul Galei Topul Național al Firmelor - faza judeteană. 

Profitați de ultimele locuri și aflați mai multe informaţii despre finanţarea şi creşterea companiilor prin intermediul pieţei de capital! 

Rezultatele financiare deosebite obținute de companiile brașovene în anul 2014 vor fi evidențiate, joi, 15 octombrie 2015! 

Profitați de ultimele zile de înscrieri! Aveți oportunitatea de a participa la prima ediție a expoziției specializate Ho.Res. – Style.Deco - 2015! Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale!

Sunteți membru CCI Brașov? Profitați de tarifele preferențiale pentru participarea la Cluj Business Days - CEE Entrepreneurship Summit. 

7 octombrie 2015 - discutăm despre aspecte de care trebuie să țineți cont pe toată durată desfășurării inspecției fiscale, dar și ulterior! 

RC Entertainment prezintă, în premieră în România, un turneu naţional de muzică FADO.

Ca în fiecare an, TTM în strânsă cooperare cu REPOM organizează “Ziua Energiei Brașov“ la Hotel Kronwell în Brașov. La cea de a 8-a ediție din acest an, dorim să discutăm cu toți stakekolderii despre perspectivele unei noi strategii a energiei în România, din perspectiva mixului optim de producție a energiei electrice.

CleanInfo Days Workshop 2015 se va desfășura în Constanța, între 05 – 06 Noiembrie în organizarea „Asociație Operatorilor și Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curățenie și Conexe” împreună cu Biblioteca Județeana "IOAN N. ROMAN" Constanța .

În perioada 18 - 19 septembrie 2015 se va desfășura Târgul Firmelor de Exercițiu, eveniment organizat în cadrul proiectului EDUCATIE "CU PROFIT" , ID POSDRU/175/2.1/S/150105. 

Acum este momentul pentru întărirea și dezvoltarea afacerilor dvs. cu Republica Moldova! Participați GRATUIT la evenimentul promoțional “Oportunități de afaceri în Republica Moldova”! 

Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov pentru participarea la TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN.

Conferința se va concentra pe dezvoltarea unei strategii energetice viitoare pentru România și va prevedea keynotes din partea reprezentanților ai Guvernului, ai Parlamentului și ANRE precum ca și din partea “Think-Tank”-ului german expert in energie.

Un eveniment care își propune să devină un cadru de dezbatere cu cei mai importanți factori de decizie dar și cu reprezentanți ai mediului de business în care vor fi discutate noile măsuri de relaxare fiscală și impactul acestora asupra creșterii consumului, cât și asupra încasărilor bugetare.

În perioada 27-30 AUGUST 2015 va avea loc expozitia în câmp AgriPlanta Vest, care se va desfășura la Carani, in judetul Timis.

Evenimentul este axat pe dezvoltarea relațiilor economice și de cooperare ale Indiei, cu țările din Europa Centrala și de Est și se va desfășura la Bangalore/India, în perioada 05 – 06 octombrie 2015.

În perioada 31 Octombrie – 2 Noiembrie 2015, la Centrul Internațional “HELEXPO” din Salonic - Grecia, va avea loc cea de-a 30-a ediție a Târgului Internațional de bijuterii, ceasuri și pietre prețioase. Este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei.

Vă invităm luni 13 iulie, la orele 18.00, să luaţi parte la o consultare publică pe tema candidaturii municipiului Braşov pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Vă invităm să participați la evenimentul dedicat exclusiv promovării și susținerii exporturilor din județul Brașov. 

Tehnologii japoneze de vârf în domeniul produselor de mobilier vor fi prezentate la Sibiu!  

În perioada 4-5 iunie 2015 se va desfășura la CCIR seminarul: Managementul plăților în afacerile internaționale. 

Conferinta “Capital autohton: România producătoare – România exportatoare”  va avea loc în data de 20 mai 2015 la București. 

În luna august 2015 se va desfășura cel mai important eveniment din domeniul industriei aeronautice! 

Au fost evidențiate societățile comerciale brașovene cu rezultatele financiare şi performanţele economice obținute în ultimii 21 de ani. 

Vă invităm la Salonului Mediteranean de Parteneriat Industrial și Inovație! 

Vă invităm în data de 8 Mai 2015 la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Europei!

Vibrate!festival își propune să genereze evenimente socio-culturale prin intermediul muzicii și al altor arte. 

Aflați mai jos lista evenimentelor internaţionale, din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu care vor fi organizate în perioada următoare, precum şi a unor oportunităţi de afaceri. 

Vă invităm, luni 27.04.2015 ora 12,00 la o întâlnire in vederea identificării  problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri! 

Vă invităm miercuri, 29.04.2015, să participați, GRATUIT,  la sesiunea de informare pe tematici de interes pentru mediul de afaceri!

Aveţi o imagine de ansamblu şi o înţelegere corectă a noilor reguli Incoterms? Stiţi cum vă poate ajuta arbitrajul în rezolvarea disputelor comerciale? Stiţi cum obţineţi autorizaţia de construcţie?

Vă invităm în data de 2 martie 2015 la concertul extraordinar: Grigore Leșe –Hori de primăvară! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează vineri, 27 februarie 2015, la ora 11.00, o întâlnire de lucru cu parlamentarii brașoveni

Vă așteptăm, vineri 27 februarie ora 9,30 la ediția a IV-a a evenimentului de networking din cadrul Campaniei CCIBV, cu tema Relația cu angajații.

Vrei să te informezi despre ultimele reglementari europene privind etichetarea produselor?

Va invităm să participați la seminarul "Reglementări în domeniul livrării mărfurilor în Comerțul Internațional - INCOTERMS 2010", organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în colaborare cu Institutul Bancar Român - IBR, în data de 20 februarie 2015, sala Basarabia, CCIR Business Center, B-Ivd. Octavian Goga, nr.. 2, sector 3, București.

Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene, d-na Angela Filote, în România a verificat proiectele finanțate din fonduri europene.

Vă așteptăm, vineri 30 ianuarie ora 9,30 la cel de-al treilea eveniment de networking cu tema Relația cu clienții.

În perioada 13- 15 Martie 2015 se va desfășura la Sharm El Sheikh conferința “ Egypt Economic Development Conference”

Biroul Comercial al Ambasadei Egiptului la București împreună cu Egyptian Building Material Export Council organizează o misiune economică egipteană în Romania în perioada 23 – 27 martie 2015.

Prin clubul de public speaking dorim să venim în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a abilităților angajaților firmelor dumneavoastră, care activează în marketing și/sau vânzări sau care își doresc să exerseze abilitatea de a vorbi în public.

Vă informăm că în perioada 12-15 martie 2015 se va organiza la ROMEXPO,  ce-a de-a IX-a ediție a expoziției  de articole sportive, echipamente, utilaje și articole de pescuit.

Vă informăm că în perioada 26-27 ianuarie 2015 va avea loc a doua ediție a conferinței internaționale “Consolidarea dimensiunii urbane a regiunii dunărene”, care se va desfășura la Viena.

EU Sustainable Energy Week organizat de Uniunea Europeana se va desfășura la Bruxelles în perioada 15-19 iunie 2015.

CCIBV Network cu tema "Resursa umană - cerere și ofertă"

Continuăm campania “Comunitatea CCI Bv.”  și lansăm reprezentanților mediului de afaceri și ai celui academic o nouă invitație.

Joi, 11 decembrie a.c. , ora.11.00, Sala de conferințe a  CCI Brașov

Prima ediție a BUCHAREST PET EXHIBITION- Expoziție de animale de companie, va fi organizat[ de Romexpo, în perioada 27 februarie - 01 martie 2015.

Ești membru CCI Brașov și dorești dezvoltarea abilităților anjajaților? Te așteptăm la un nou eveniment al campaniei "Comunitatea CCIBV".

CCI Bv Network - eveniment lunar de networking.

Clusterul pentru Inovare și Tehnologie vă invită la conferința “Clusterele – unul dintre principalele motoare ale transformării și dezvoltării economice ale României”, care va avea loc vineri, 21 noiembrie 2014, începând cu ora 10.00, în cadrul Institutului de Cercetare – Dezvoltare – Inovare al Universității Transilvania Brașov.

Camera de Comerţ şi Industrie din Braşov demarează campania “Comunitatea CCIBV”, venind în întâmpinarea nevoii oamenilor de afaceri din Braşov şi a mediului academic, de dezvoltare a unor legături durabile şi puternice, bazate pe comunicare.

Un NOU și MODERN sistem de izolare și reabilitarea termică a cladirilor?
ACUM aveți posibilitatea să aflați de la specialiști avantajele acestuia!

271 de companii din Brașov ocupă locuri fruntașe în Topul Național al Firmelor 2013!

5 noiembrie 2014, ora 12.30, Sala de conferințe a CCI Brașov

Vă invităm în data de 19 noiembrie 2014, ora 9,00, să participați la sesiunea de prezentare a standardelor privind siguranța alimentelor precum și  noutăți 2015 în ceea ce privește ISO 9001 și ISO 14001.

În  perioada 1-21 decembrie 2014,  se va desfășura prima ediție a Bucharest Christmas Shopping.

Seminar organizat de CCI Brașov în colaborare cu firma Schoenherr România

Femei, mame, sunteţi aşteptate la sediul Camerei de Comert si Industrie Brasov, pe 30 octombrie, ora 18.00 la prima Conferinţă Motivaţională Dedicată Femeilor, organizată de Asociaţia Happy Moms.

Hanovra Messe - Germania; Conferință anuală Rusia; Târgurile TUMEXPO TUMSİAD, PREMIERE VISION , Târgul pentru Tehnologia Prelucrării Metalelor şi Târgul pentru Tehnologia Prelucrării Tablei 2014, Târgul pentru Cauciuc 2014,  Târgul pentru Oraşe-Primării BELEDİYE-KENT 2014- Turcia; Summit-ului Global de Antreprenoriat- Maroc

Doriți să vă dezvoltați financiar, să vă creșteți productivitatea și să deveniți mai competitiv pe piața internațională?

TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR 2013 - faza județeană, ediția a XXI-a, cel  mai  important eveniment de afaceri local cu frecvenţă anuală.

Vă facem cunoscută oportunitatea de a participa la Forumul de Afaceri Dunărean 2014 - cea de a treia ediție - care se va desfășura în Serbiala, la Belgrad și Novi Sad, în perioada 27-29 octombrie 2014.

În perioada 3-5 martie 2014 se va desfășura la Kiev, Ucraina, Târgul Internațional pentru Industria de Construcții: KyivBuild, eveniment  internațional dedicat industriei de construcții, amenajări și decorațiuni.

Ambasada Republicii Arabe Egipt invită firmele românești care activează în domeniul medical și cosmetică la o întâlnire de tip B2B pentru a dezvolta piața de import/export din aceste domenii.

Despre asteptarile mediului de afaceri si perspectivele economice pentru 2015, ne vorbeste Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Care sunt riscurile la care se expune mediul de afaceri și modalitățile de a reduce vulnerabilitățile le puteți afla în cadrul conferinței Cyber Risks in Financial Services.

Noutăți despre condițiile producției de energie și potențialul pentru stocarea energiei produse din surse regenerabile.

Agenda finală a evenimentului.

Antrepenorii români au posibilitatea de a lua cuvântul în fața celor mai înalți oficiali ai instituților europene, unde vor putea prezenta probleme importante legate de sectorul economic în care activează.

Dacă doriți să aflați algoritmul construirii unui sistem de vânzări eficient care să vă crească cifra de afaceri, atunci vă așteptăm la conferința gratuită Sistemul de vânzări – ”inima” oricărui IMM.

Reprezentanții comunității de afaceri au oportunitatea de a interacționa și transmite viziunile, preocupările și îngrijorările privind strategiile dezvoltării mediului economic în cadrul conferinței Uniunii pentru Mediterana.

Vă invităm să participați în data de 26 septembrie 2014 la evenimentul interactiv: Soluții practice pentru afacerea ta.

Vă informăm că în data de 16 septembrie 2014 se va desfășura Forumul Economic și o  sesiune de întâlniri business-to-business (B2B) destinate producătorilor de semințe români și turci.  

Aflată la cea de-a VIII-a ediție,  evenimentul premiază cele mai bune proiecte de PR și comunicare la nivel european.
Gala este organizată de Helios Media, Bruxelles și se va desfășura în două etape.

Cel mai important eveniment italian și unul dintre cele mai importante evenimente europene dedicat politicilor, proiectelor, bunurilor și serviciilor din domeniul achizițiilor ecologice publice și private.

Studiile arată că 50% din încasările de la turiști sunt de la cei care fac călătorii de plăcere în țările industrializate și că acest procent va crește în următorii ani.