News CCI Brasov

Eveniment

17.09.2020-poza- Costea ”După o perioadă plină de provocări pentru întreaga societate și pentru mediu de afaceri, Camera de  Comerț și Industrie Brașov dorește să vă invite la un eveniment emblematic, pentru a marca succesul  activității dumneavoastă din anul 2019 - Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2020

 De peste 25 de ani ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean, iar în ediția  de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, este importantă unitatea mediului de afaceri pentru a  reuși să trecem mai ușor împreună peste orice impas.

Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, cu atât mai mult în aceste momente, dorim să oferim continuitate celui mai important eveniment de business brașovean – Topul Național al Firmelor – Faza Județeană, în care se premiază cele mai performante companii, dar care este și un eveniment de networking, după o perioadă plină de restricții, în care ne dorim să aducem în prim plan noi oportunități de business.

Prin evenimentul de anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să transmită un mesaj de încurajare, continuitate și încredere către întreg mediul de afaceri.

În contextul actual și respectând toate recomandările făcute de către autoritățile competente, evenimentul se va desfășura pe sectiuni, pe parcursul a 2 zile, în data de 07.10.2020, respectiv 08.10.2020, în cea mai nouă locație destinată evenimentelor festive și corporate, Serenity Resort - www.serenityresort.ro , în intervalul orar 13:00 – 18:00.

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite.”

Împreună pentru afaceri de succes!

Cu deosebită considerație,
Silviu Costea
Președinte CCI Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov invită companiile brașovene să participe la un eveniment de informare pe tema: ”Fonduri Europene 2021-2027 – Viitoare oportunități de finanțare nerambursabilă”. 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov vă informează cu privire la Ediţia 2020 a conferinţei Ziua Comunicaţiilor care va avea loc pe data de 15 septembrie 2020 întru-un format inovativ, cu dezbateri derulate într-un studio multimedia şi audienţa conectată pe diverse canale online şi social media. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul online de brokeraj Food Connections 2020!  

Vă informăm despre oportunitatea participării, gratuite, la Webinarul "Understanding the Circular Economy at system level for business development", care se va desfășura în format digital, în data de 17 August 2020. 

Vă informăm despre oportunitatea participării, GRATUIT, la evenimentul, online, de brokeraj Start-ups going international! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Institutul Kaizen România vă invită pe data de 20 august 2020 la Webinar-ul KAIZEN™ - ”Metode de rezolvare a problemelor în 4 pași”.

Participarea este GRATUITĂ.

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Institutul Kaizen România vă invită pe data de 3 septembrie 2020 la Webinar-ul Practic de Aplicare a ”Metodei de Rezolvare a Problemelor în 4 Pași”- susținut de KAIZEN™.

Participarea este GRATUITĂ.

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Institutul Kaizen România vă invită pe data de 23 septembrie 2020 la Webinar-ul ”Procesul de standardizare și studii de caz internaționale și din România”- susținut de KAIZEN™.

Participarea este GRATUITĂ.

Firmă brașoveană, membră a CCI Brașov, reprezintă România în cadrul celui mai important concurs pentru IMM-uri, organizat de Comisia Europeană. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la cel mai mare eveniment din domeniul industrial organizat în Bulgaria! 

Vă informăm despre oportunitatea participării, on-line, la Forumul de afaceri România –Republica Moldova. 

Compania INA SCHAEFFLER ROMÂNIA - membru al  Camerei de Comerț și Industrie Brașov a primit vizita  Ministrului Fondurilor Europene. 

Membrul Premium al Camerei de Comerț și Industrie Brașov D.O. Security  are o nouă imagine bine definita, care reprezinta întru totul valorile și principiile companiei.

Directorul General al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Cosmin Roșia-Micu, a participat  în data de 23 iunie 2020 la Conferința ”Pactul pentru Muncă” , eveniment  care și-a propus să identifice noi provocări pe piaţa muncii și să vină cu soluții realiste și eficiente pentru realizarea unei Strategii coerente a forței de muncă pe termen mediu și lung.

Camera de Comerț si Industrie Brașov vă informează cu privire la reuniunea Grupului Tehnic de Lucru în domeniul IMM-urilor. 

După o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să mobilizeze companiile brașovene de succes într-un eveniment de solidaritate - Gala Excelenței în Afaceri 2020

După o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să mobilizeze companiile brașovene de succes într-un eveniment de solidaritate - Gala Excelenței în Afaceri 2020

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării GRATUITE, online, la evenimentul „Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri - Hannover Messe 2020”. 

D.O. Security - primul membru al CCI Brașov care s-a implicat în proiectul PRIMA TABLETĂ EDUCAȚIONALĂ!  Implică-te și tu! 
Vă invităm să susțineți proiectul PRIMA TABLETĂ EDUCAȚIONALĂ! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov și Institutul Kaizen România vă invită să participați, GRATUIT,  la workshop-ul  “Managementul Performanței în Perioada de Criză”! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network și Institutul Kaizen România vă invită să participați, GRATUIT,  la workshop-ul  “Managementul Performanței în Perioada de Criză”! 

Începând din data de 18.05.2020, CCI Brașov revine la programul normal de lucru cu publicul, cu respectarea prevederilor legale. Vă așteptăm! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la dezbaterea GRATUITĂ, ONLINE, privind perspective, blocaje și recomandări  pentru redresarea economică! 

Programul Creative Hub lansat de CCIBV în data de 6 mai 2020 vine în sprijinul agenților economici din industriile creative și în întampinarea necesităților parinților și copiilor de a petrece timpul liber, cu noi idei de divertisment.

Te invităm să te înscrii în Programul Creative Hub lansat  de CCI Brașov ! 

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării șa un eveniment virtual privind inovarea pentru Mediu & Energie & Economie Circulară.

CCIBV vine în sprijinul membrilor săi cu Sesiuni de Coaching Online GRATUITE! 

CCIBV continuă să vină în sprijinul membrilor săi cu Sesiuni de Coaching Online GRATUITE, care până în prezent s-au desfășurat cu succes, în prezența mai multor manageri din mediul de afaceri brașovean procupați de gestiunea cu succes a afacerilor în contextul actual. 

In contextul actual generat de pandemia Covid-19, Camera de Comerț și Industrie Brașov vine în sprijinul companiilor partenere prin lansarea primului Webinar cu tema: Timpul liber: oportunitate pentru mediul de afaceri. 

Compania Dacia Plant, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, continuă activitatea și se implica în combaterea COVID-19. 

În contextul măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19, DLG InterMarketing anunţă reprogramarea expoziţiei agricole AgriPlanta-RomAgroTec 2020, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.  

Având în vedere Decretul nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri acordă, la cerere, solicitanților, operatori economici care se încadrează în categoria IMM-urilor, a căror activitate este afectată în contextul pandemiei SARS–CoV-2, certificate de situație de urgență (CSU). 

Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Brașov, pe perioada stării de urgentă, efectuează , online, procedurile arbitrale prevăzute de Regulamentul aplicabil arbitrajului, mai puțin judecarea cauzelor, care se suspendă din cauza situației generate de COVID-19. 

Program de lucru cu publicul în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov începând cu 30.03.2020. 

Întrucât siguranţa şi sănătatea populației sunt primordiale, Camera de Comerț și Industrie Brașov respectă toate recomandările făcute de către autoritatile competente ale Statului si de către Ministerul Sănătății în ceea ce privește măsurile care au ca scop limitarea răspândirii virusului COVID-19 și încurajează întregul mediu de afaceri de a proceda într-un mod similar.

Ca urmare a intensificării efectelor virusului COVID-19 în Europa și a măsurilor luate pentru a limita răspândirea, Camera de Comerț și Industrie Brașov analizează în ce măsură este afectată compania dumneavoastră și cât de necesară este intervenția autorităților statului pentru adoptarea de măsuri în sprijinul companiei dumneavoastră. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov face un apel la agenții economici în contextul măsurilor pentru evitarea răspândirii Coronavirus! 

Transylvania Tourism Fair , cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru se va desfășura în perioada 13-15.03.2020. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul de informare privind înființarea de întreprinderi sociale! 

Vă invităm  la seminarul: „Cultura de Afaceri Americană”, în cadrul căreia se va constitui Clubul de Afaceri N.A.T.O. Brașov. 

Vă invităm să participați GRATUIT la "Acțiunea de informare şi conştientizare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă" organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Brașov. 

Marți, în data de 25 februarie, de la ora 09:00, Energynomics organizează la Sala Millenia, Hotel Ambient, din Brașov primul eveniment din acest an, în seria dedicată digitalizării și eficienței energetice în industrie cu tema: „Digitalizare și Eficiență energetică – oportunitățile momentului”. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentele de matchmaking din cadrul Târgului de la Hannovra! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la cea de-a doua ediție a evenimentului de brokeraj organizat la Hannover Messe. 

12.02.2020 - participați GRATUIT la workshop-ul unde veți primiți informații despre cele mai noi tehnologii în domeniul izolațiilor! 

Vă invităm la Conferința de lansare a proiectului Competitivitate în Regiunea Centru! 

01.02.2020- vă invităm la vernisajul expoziței de pictură ART! 

18.01.2020 - Vă invităm să participați la Conferința Regională " Brașov 2020" . 

Organizate cu  sprijinul Uniunii Camerelor de Comerț și a Burselor de Mărfuri. 

22 ianuarie 2020: companiile norvegiene și române se întâlnesc pentru a discuta aspecte legate de oportunități de dezvoltare a afacerilor! 

FABRICAT ÎN MOLDOVA - un program amplu de afaceri și oportunități!  

22 ianuarie 2020, Innovation Norway va organiza la București (Crowne Plaza) Conferința de afaceri și evenimentul Matchmaking - „Inovația antrenează creșterea”. 

 Expoziția Fabricat în Moldova -  oportunităti pentru participanți!  

20-23 februarie 2020 - Târgul de Turism al României 2020 - ediția de  primăvară! Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale

IWF SHANGHAI - cel mai mare eveniment de tranzacționare a fitness-ului din Asia.

Reprezentanții CCI Brașov în calitate de susținători ai mediului de afaceri și venind în întâmpinarea dorinței companiilor de a avea access cât mai larg la calificarea resursei umane, au participat în data de 1 noiembrie 2019, la sediul Inspectoratului Școlar Brașov, la sedinta Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS).

28 noiembrie 2019 - cel mai important eveniment de business local Topul Național al Firmelor-faza județeană

28 noiembrie 2019 - cel mai important eveniment de business local Topul Național al Firmelor-faza județeană

Mulțumim partenerilor, participanților și susținătorilor celui mai importat eveniment de networking al comunității de afaceri locale!

SmartCamp - un eveniment despre avantajele digitalizării!

5-8 noiembrie 2019 - cea de-a 5-a ediție a Demo Metal la Brașov!

Vă informăm despre oportunitatea participării la Misiunea Economică în Japonia organizată de CCI a României. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la dezbaterea din cadrul proiectului cofinanțat din FSE prin POCA, intitulat: ”Creșterea capacității administrative a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat de dezvoltare și implementare a sistemului de politici publice bazate pe dovezi”, Cod-SIPOCA 5 

Va invitam sa participati la cea de a 11 a editie a turneului de evenimente de business TRAIN YOUR BUSINESS care se va desfasura la Hotel Kronwell, Brasov, in data de 25 octombrie 2019, dupa programul de mai jos. 

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 ajunge pe 11 octombrie la Brașov cu ocazia lansării Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri. Participare gratuită pentru membrii CCIBV

Aflați totul despre condițiile în care străinii pot presta activități lucrative pe teritoriul României participând la sesiunea de informare! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la Expoziția Internațională GastroPan 2020

În perioada 27-29.09.2019 la Muzeul Bran, se va organiza Târgul Național de meșteșuguri și artizanat. 

8-9 noiembrie, București, Business Transference Conference - un eveniment de excepție, pentru prima dată în România. 

Experți de renume internațional în domeniul HR, prezenți la Conferința Great People Inside „Visionary HR” 9-10 octombrie 2019, Hotel Kronwell, Brașov, România.

Dezbatere pe tema stadiului evoluției absorbției fondurilor și noi oportunități în accesarea acestora atât pentru start-up-uri, dar nu numai. 

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov vă invită să participați la concursul „Cupa Colțea - Trofeul Vintilă Cristescu”, sâmbătă, 26 octombrie 2019.

A patra ediție RePatriot Summit, a românilor întreprinzători din diaspora și din țară, ajunge la începutul lui octombrie în Bucovina.

Vă informăm despre oportunitatea participării la Forumul de afaceri România - Indonezia

Vă informăm despre oportunitatea participării la expozițiile specializate din domeniul agricol organizate în Republica Moldova 

Show culinar, parada portului popular și alte spectacole, doar la Festivalul Păstrăvului Făgărăşean 

Evenimente dedicate industriei resurselor umane! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la International Business Forum organizat la București de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România 

Vă prezentăm calendarul evenimentelor BusinessMark din aceasta toamna. 

Târgul de Turism al României - Ediția de toamnă - se va desfășura în perioada 14 - 17 noiembrie 2019. Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov!

Misiune de afaceri în zona ASEAN și țările din Orientul Mijlociu - Abu Dhabi, Emiratele Arabe; Kuala Lumpur, Malaezia și Singapore în perioada septembrie - octombrie 2019, organizată de COSMENERG-4i "Cluster global pentru energii regenerabile și tehnologii de mediu".

Camera de Comerț și Industrie Brașov a organizat în data de 31 iulie 2019 ora 11.00, la Biblioteca Județeană George Barițiu, o întâlnire pe tema optimizării sistemului de formare profesională în sistem dual din România.

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită marți, 13 august 2019, la un seminar organizat de către Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, în parteneriat cu Banca Transilvania, pe tema “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“, la sediul C.C.I Brașov. 

Conferință - pe data de 7 septembrie 2019, în București, la CCIR Business Center, sala Amfiteatrul A.I.Cuza 

Dragi bicicliste din Brașov care pedalați pe drumul vostru zilnic spre job sau spre o întâlnire relaxată la cafea, vă reamintim că am învârtit roata SkirtBike Brașov împreună pe 2 iunie 2013 la Prima Ediție.

Soluții practice, moderne, promovate de experți cu o bogată experiență în domeniu- doar la  seminarul din 24.07.2019!

În perioada 3-6 octombrie 2019- cea de-a patra ediție a RePatriot Summit, în Bucovina! 

22-23 octombrie 2019, cel mai important eveniment, din zona, ce va reuni reprezentanți guvernamentali și lideri din sectorul privat!

Zilele diplomației comerciale - întâlniri cu consilieri economici externi din țări  atât din UE cât și non-UE! 

10 IULIE 2019 - aflați totul despre finanțarea proiectelor ce pot fi depuse în cadrul liniilor de finanțare. PARTICIPARE GRATUITA!

Întâlnirile de lucru din cadrul primei ediții a “Zilelor Diplomației Comerciale”, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pe data de 5 iulie 2019 la hotel Alpin, Poiana Brașov.

06-07.07.2019 primul festival de muzică pentru copii și adolescenți DOAR la Brașov! 

26 iunie 2019 ora 10,30 - aflați despre cum puteți îmbunătăți transferul de cunoștințe

20 iunie 2019- Energynomics.ro și TMT PR lansează prima caravană națională dedicată tendințelor și oportunităților de optimizare a resurselor și a costurilor în industria agroalimentară. 

Eficiență energetică la Brașov – furnizori, soluții, beneficii! 

20 iunie 2019 - zi dedicată întâlnirilor bilaterale de afaceri între firme din domeniul industriei lemnului! Participarea este gratuită!

Evenimentul se va desfășura în perioada 11-12 septembrie 2019.

Cea de-a opta ediție a Forumului Anual SUERD se va desfășura între 27 și 28 iunie 2019 la Palatul Parlamentului, la București ca eveniment-cheie al Președinției române la SUERD, și va fi organizat de România împreună cu Comisia Europeană și Programul Transnațional Dunărea.

14-16 iunie 2019 Participați gratuit la întâlnirea cu firmele din Republica Moldova! 

13 Iunie 2019 - totul despre facilitățile aduse de Noul Cod Vamal al Uniunii Europene agenților economici. Participarea este gratuită!  

5 Iunie 2019 - aflați ultimele modificări privind legislaţia din domeniul concurenţei. Participarea este gratuită!  

31 mai – 2 iunie 2019, show aviatic și multe alte surprize la Aerodromul Ghimbav și Pista Aeroportului Brașov!

Descoperă și lasă-te inspirat! Indagra și CarnExpo 2019

Subiecte de actualitate, teme interesante de discuție, invitați de renume în domeniu, doar la evenimentul din 17-18 mai 2019!

Vă oferim oportunitatea participării la sesiunea de informare privind Apelul 2 de proiexte 2.1 A - Microîntreprinderi

Noi tehnologii de tratare a calcarului, coroziunii si proliferării bacteriene!

Smart City = Smart Airport Cities - Conceptul ‘Airport Cities’ plasează aeroporturile în centrul creșterii urbanistice ale secolului XXI, dezvoltând zonele înconjurătoare ale aeroporturilor, cu birouri, hoteluri, centre de conferință, facilități de relaxare și logistică de producție.

Smart Start USA pornește în al doilea roadshow în România.

Premiile Excelenței în Afaceri - PREMIUM NETWORKING EVENT, locul de întâlnire al celor mai importanți întreprinzători, oameni de afaceri și factori de decizie din Brașov.

Participați gratuit la sesiunea de informare și aflați despre sistemul ERP!

Vă informăm despre oportunitatea participării la Forumul de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina 

În perioada 3-5 iunie, la Budapesta va avea loc China Brand Fair, o misiune economică a Ministerului Economiei din China.

24 aprilie 2019 seminar privind oportunități de afaceri și investiție în Zona Mării Caspice

Vǎ invitǎm la un workshop dedicat mediului de afaceri!

Profitați de PROMO WEEK - vă dezvoltați afacerea și atrageți clienți prin promovare!

Vă dezvoltați afacerea și atrageți clienți prin promovare!

Vă informăm despre Forumul de afaceri în Rusia și CSI

În perioada 8-10 mai 2019, ediției a 34-a a evenimentului intitulat „International Scientific & Expert Meeting of Gas Professionals”, în Grand Hotel Adriatic, localitatea Opatija, Croația.

Save the date - 11-14.04.2019

 Profitați de PROMO WEEK - vă dezvoltați afacerea și atrageți clienți prin promovare!

15 APRILIE 2019 - puteți  intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii diverse!

Vă interesează produsele alimentare și specialitățile din Germania? Vreți să vă întâlniți cu potențiali parteneri de afaceri?

9 aprilie 2019 - participând la Summit veți identifica noi afaceri!

11 aprilie 2019 - Participați la Brasov Networking Event, ocazionat de vizita a 40 de tineri antreprenori membri ai Camerei de Comerț și Industrie din Flandra, Belgia.

Show aviatic, salturi de agrement cu parașuta, plimbări cu baloane cu aer cald, concerte și spectacole , street food - totul la prima ediție a unui Festival inedit!

FOOD & DRINKS - FOOD TECHNOLOGY - PACKAGING.DEPOT

În data de 4 și 5 aprilie a.c. se va organiza la Belgrad un eveniment internațional pe tema cooperării digitale în Balcanii de Vest. 

Ce-a de-a XVI-a ediție a Târgului de Carte și Muzică - Libris Brașov își deschide porțile în 21 Martie 2019!

Participați gratuit la seminarul din 19 Martie 2019 și aflați despre Acordul Economic şi Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană şi Canada (CETA)! 

Ajută-ți afacerea să crească vizitând expo Gastropan!

Participând la seminarul din 14 martie 2019, aflați ce puteți  face pentru ca finanțele dvs. să fie în putere! 

Conferința de Drept  Transilvania - evenimentul științific pentru specialiști

Vinlabrașov - Festivalul ce reunește o serie de surprize! 

20-21 martie 2019 la Miami aflați despre soluțiile eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești 

Vă prezentăm calendarul acțiunilor care se vor organiza în Bosnia și Herțegovina în anul 2019 în domeniu expozițional și al promovării comerciale 

Vă prezentăm manifestările organizate de Camera de Comerț și Industrie România – China în anul 2019 

Târgul de Turism al României - locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice. Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale!

1-5 aprilie 2019: cea de-a 15-a ediție a Evenimentului Internațional de Brokeraj din cadrul Târgului de la Hanovra!  

Cea de-a  XVII-a ediție își va deschide porțile în 30 ianuare 2019!

 Vă informăm despre oportunitatea participării la ediția anului 2020 a evenimentului "Fabricat în Moldova"

07 Decembrie 2018. Eveniment caritabil dedicat copiilor și tinerilor cu autism. 

Învață despre cum să nu ne lăsăm manipulați și cum să descoperim propria Versiune superioară! 

DEMO METAL, cel mai important eveniment organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, din nou la Brașov!

27 Noiembrie 2018 - evenimentul  care  va prezenta oferta publică de servicii destinate pentru IMM-uri din Regiunea Centru. 

15 noiembrie 2018 - Un eveniment premium al comunitatii de afaceri locale, in an aniversar al centenarului

15 noiembrie 2018 - Un eveniment premium al comunitatii de afaceri locale, in an aniversar al centenarului

Camera de Comerț Grand Est Franța și Camera de Comerț și Industrie Brașov - Enterprise Europe Network, partener al misiunii economice din Pitesti vă invita să luați parte la acest eveniment care se va desfașura în perioada 5-7 noiembrie 2018.

Topul Național al Firmelor - faza județeană - un eveniment premium al comunității de afaceri brașovene! 

Romexpo S.A., în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, organizează în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 următoarele manifestări expoziţionale: INDAGRA, INDAGRA FOOD şi EXPO DRINK.

Recuperarea decalajelor pe care România le are faţă de țările dezvoltate ale Uniunii Europene - temă majoră de gândire pentru actorii din economia românească.

23 octombrie 2018-  aflați totul  despre administrarea corectă a tranzacțiilor imobiliare!

Primul eveniment BNI la Brașov

10 octombrie: Aflați totul despre ajutorul de stat pentru crearea de noi locuri de muncă. 

In perioada 12-13 octombrie 2018 va avea loc la Hotel Aro Palace din Brasov,  Conferința de drept comercial.

4 octombrie 2018 - aflați despre soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești

Proiectul Sprijin IMM - află cum poți ține pasul cu dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv 

Creșteți afacerea și atrageți clienți prin promovare! 

Vă informăm despre oprtunitatea participării la expoziția internațională XENIA 2018 din Grecia. Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov, prin programul Hosted Buyers. 

Miercuri 26 septembrie 2018, vă invităm să aflați despre beneficiile Ayurvedei! 

Creșteți afacerea și atrageți clienți prin promovare! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită vineri, 14 septembrie 2018, ora 12.30,

10 - 11 octombrie 2018,  Hotel Kronwell, Brașov

Vă informăm despre oportunitatea participării la târgul de agricultură  organizat în Bijeljina, Republica Srpska și Bosnia și Herzegovina. Membrii CCI Brașov beneficiază de spațiu GRATUIT!

Vă informăm cu privire la cea de-a V-a ediție a Parlamentului European al Intreprinderilor-EPE 2018. 

Vă invităm să participați la întâlnirea cu delegația din SUA! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la International Business Forum, care va avea loc în perioada 30-31 august 2018 la Palatul Parlamentului! 

Romexpo organizeaza, în perioada 14-17 martie 2019, cea de-a XXIV editie a ROMTHERM. Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale! 

a 4-a editie TransLogistica EXPO- cel mai mare eveniment de transport si logistica din Romania si din Regiune. Membrii CCI Brașov se pot bucura de tarife preferentiale!

Vă informăm ca Romexpo organizează, în perioada 30 mai – 02 iunie 2019, cea de-a XXXVI-a editie a TIBCO - Târg international de bunuri de larg consum. 

Invităm membrii CCI Brașov să participe, GRATUIT, la întâlnirea cu reprezentanții Centrului Comercial AFI Brașov! Noi oportunități de dezvoltare.

Vă informam despre oportunitatea participării la ediția 2019 a Tîrgului de Turism al Romaniei. Membrii CCI Brașov, beneficiază de tarife preferențiale! 

Vă informăm despre desfășurarea din acest an a MVV - Târgul internațional tehnic de la Brno.

Ajunsa la cea de a 4-a editie, TransLogistica EXPO ramane cea mai mare expozitie de transport, logistica, IT si Supply Chain din Regiune.

Lansări de carte, întâlniri cu scriitori, spectacole dedicate muzicii, expoziții tematice - doar la ediția a 7-a a  Festivalului e Carte și Muzică Libris! 

Vehicule Comerciale. Transport marfă și persoane. Case de expediții. Curierat. Centre Logistice. Parcuri Industriale. Depozite. Echipamente și utilaje. Piese de schimb și service. Centre de formare. Universitati- doar la TransLogistica Expo. 

Marți, 10 Iulie 2018, vă invităm la o întâlnire cu o antreprenoare din SUA! 

Miercuri, 27 Iunie 2018, vă invităm să aflați informații relevante privind condițiile pentru angajarea cetățenilor străini!

Vă  informăm că Ministerul Economiei și Agenția pentru promovarea IMM-urilor din Bulgaria, împreună cu China-CEEC Business Council, vor organiza în marja celei de a 7-a întâlniri a șefilor de guverne din țările Europei centrale și de est (CEEC) și China, Forumul economic 16+1, de la Sofia, în data de 7 iulie a.c.

Vă  informăm despre oprtunitatea participării la ediția 2018 a Festivalului Internațional de Turism de la Sarajevo. 

Networking, dineu de business, noi colaborarări - doar participând la evenimentul din 14 iunie 2018. 

Profitați de ultimile zile! Promovarea dumneavoastră - creșterea afacerii și atragerea clienților! 

Promovarea dumneavoastră - creșterea afacerii și atragerea clienților! 

25 Mai 2018 - aflați despre granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021, participând GRATUIT la evenimentul  dedicat! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la seminarii  privind analiza politicii economice și industriale UE-Japonia, care va avea loc în iunie 2018! 

Cele mai noi informații din domeniul standardelor de calitate emise de IFS, doar  participând la evenimentul din 17 mai 2018! Facilități la înscriere pentru membrii CCI Brașov!

Vă informăm  cu privire la oportunitatea participării la seminarul specializat organizat de Enterprise Europe Network 

Pagina 1 din 2