News CCI Brasov

Eveniment

Vă informăm despre oportunitatea participării la Misiunea Economică în Japonia organizată de CCI a României. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la dezbaterea din cadrul proiectului cofinanțat din FSE prin POCA, intitulat: ”Creșterea capacității administrative a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat de dezvoltare și implementare a sistemului de politici publice bazate pe dovezi”, Cod-SIPOCA 5 

Va invitam sa participati la cea de a 11 a editie a turneului de evenimente de business TRAIN YOUR BUSINESS care se va desfasura la Hotel Kronwell, Brasov, in data de 25 octombrie 2019, dupa programul de mai jos. 

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 ajunge pe 11 octombrie la Brașov cu ocazia lansării Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri. Participare gratuită pentru membrii CCIBV

Aflați totul despre condițiile în care străinii pot presta activități lucrative pe teritoriul României participând la sesiunea de informare! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la Expoziția Internațională GastroPan 2020

În perioada 27-29.09.2019 la Muzeul Bran, se va organiza Târgul Național de meșteșuguri și artizanat. 

8-9 noiembrie, București, Business Transference Conference - un eveniment de excepție, pentru prima dată în România. 

Experți de renume internațional în domeniul HR, prezenți la Conferința Great People Inside „Visionary HR” 9-10 octombrie 2019, Hotel Kronwell, Brașov, România.

Dezbatere pe tema stadiului evoluției absorbției fondurilor și noi oportunități în accesarea acestora atât pentru start-up-uri, dar nu numai. 

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov vă invită să participați la concursul „Cupa Colțea - Trofeul Vintilă Cristescu”, sâmbătă, 26 octombrie 2019.

A patra ediție RePatriot Summit, a românilor întreprinzători din diaspora și din țară, ajunge la începutul lui octombrie în Bucovina.

Vă informăm despre oportunitatea participării la Forumul de afaceri România - Indonezia

Vă informăm despre oportunitatea participării la expozițiile specializate din domeniul agricol organizate în Republica Moldova 

Show culinar, parada portului popular și alte spectacole, doar la Festivalul Păstrăvului Făgărăşean 

Evenimente dedicate industriei resurselor umane! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la International Business Forum organizat la București de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România 

Vă prezentăm calendarul evenimentelor BusinessMark din aceasta toamna. 

Târgul de Turism al României - Ediția de toamnă - se va desfășura în perioada 14 - 17 noiembrie 2019. Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov!

Misiune de afaceri în zona ASEAN și țările din Orientul Mijlociu - Abu Dhabi, Emiratele Arabe; Kuala Lumpur, Malaezia și Singapore în perioada septembrie - octombrie 2019, organizată de COSMENERG-4i "Cluster global pentru energii regenerabile și tehnologii de mediu".

Camera de Comerț și Industrie Brașov a organizat în data de 31 iulie 2019 ora 11.00, la Biblioteca Județeană George Barițiu, o întâlnire pe tema optimizării sistemului de formare profesională în sistem dual din România.

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită marți, 13 august 2019, la un seminar organizat de către Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, în parteneriat cu Banca Transilvania, pe tema “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“, la sediul C.C.I Brașov. 

Conferință - pe data de 7 septembrie 2019, în București, la CCIR Business Center, sala Amfiteatrul A.I.Cuza 

Dragi bicicliste din Brașov care pedalați pe drumul vostru zilnic spre job sau spre o întâlnire relaxată la cafea, vă reamintim că am învârtit roata SkirtBike Brașov împreună pe 2 iunie 2013 la Prima Ediție.

Soluții practice, moderne, promovate de experți cu o bogată experiență în domeniu- doar la  seminarul din 24.07.2019!

În perioada 3-6 octombrie 2019- cea de-a patra ediție a RePatriot Summit, în Bucovina! 

22-23 octombrie 2019, cel mai important eveniment, din zona, ce va reuni reprezentanți guvernamentali și lideri din sectorul privat!

Zilele diplomației comerciale - întâlniri cu consilieri economici externi din țări  atât din UE cât și non-UE! 

10 IULIE 2019 - aflați totul despre finanțarea proiectelor ce pot fi depuse în cadrul liniilor de finanțare. PARTICIPARE GRATUITA!

Întâlnirile de lucru din cadrul primei ediții a “Zilelor Diplomației Comerciale”, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pe data de 5 iulie 2019 la hotel Alpin, Poiana Brașov.

06-07.07.2019 primul festival de muzică pentru copii și adolescenți DOAR la Brașov! 

26 iunie 2019 ora 10,30 - aflați despre cum puteți îmbunătăți transferul de cunoștințe

20 iunie 2019- Energynomics.ro și TMT PR lansează prima caravană națională dedicată tendințelor și oportunităților de optimizare a resurselor și a costurilor în industria agroalimentară. 

Eficiență energetică la Brașov – furnizori, soluții, beneficii! 

20 iunie 2019 - zi dedicată întâlnirilor bilaterale de afaceri între firme din domeniul industriei lemnului! Participarea este gratuită!

Evenimentul se va desfășura în perioada 11-12 septembrie 2019.

Cea de-a opta ediție a Forumului Anual SUERD se va desfășura între 27 și 28 iunie 2019 la Palatul Parlamentului, la București ca eveniment-cheie al Președinției române la SUERD, și va fi organizat de România împreună cu Comisia Europeană și Programul Transnațional Dunărea.

14-16 iunie 2019 Participați gratuit la întâlnirea cu firmele din Republica Moldova! 

13 Iunie 2019 - totul despre facilitățile aduse de Noul Cod Vamal al Uniunii Europene agenților economici. Participarea este gratuită!  

5 Iunie 2019 - aflați ultimele modificări privind legislaţia din domeniul concurenţei. Participarea este gratuită!  

31 mai – 2 iunie 2019, show aviatic și multe alte surprize la Aerodromul Ghimbav și Pista Aeroportului Brașov!

Descoperă și lasă-te inspirat! Indagra și CarnExpo 2019

Subiecte de actualitate, teme interesante de discuție, invitați de renume în domeniu, doar la evenimentul din 17-18 mai 2019!

Vă oferim oportunitatea participării la sesiunea de informare privind Apelul 2 de proiexte 2.1 A - Microîntreprinderi

Noi tehnologii de tratare a calcarului, coroziunii si proliferării bacteriene!

Smart City = Smart Airport Cities - Conceptul ‘Airport Cities’ plasează aeroporturile în centrul creșterii urbanistice ale secolului XXI, dezvoltând zonele înconjurătoare ale aeroporturilor, cu birouri, hoteluri, centre de conferință, facilități de relaxare și logistică de producție.

Smart Start USA pornește în al doilea roadshow în România.

Premiile Excelenței în Afaceri - PREMIUM NETWORKING EVENT, locul de întâlnire al celor mai importanți întreprinzători, oameni de afaceri și factori de decizie din Brașov.

Participați gratuit la sesiunea de informare și aflați despre sistemul ERP!

Vă informăm despre oportunitatea participării la Forumul de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina 

În perioada 3-5 iunie, la Budapesta va avea loc China Brand Fair, o misiune economică a Ministerului Economiei din China.

24 aprilie 2019 seminar privind oportunități de afaceri și investiție în Zona Mării Caspice

Vǎ invitǎm la un workshop dedicat mediului de afaceri!

Profitați de PROMO WEEK - vă dezvoltați afacerea și atrageți clienți prin promovare!

Vă dezvoltați afacerea și atrageți clienți prin promovare!

Vă informăm despre Forumul de afaceri în Rusia și CSI

În perioada 8-10 mai 2019, ediției a 34-a a evenimentului intitulat „International Scientific & Expert Meeting of Gas Professionals”, în Grand Hotel Adriatic, localitatea Opatija, Croația.

Save the date - 11-14.04.2019

 Profitați de PROMO WEEK - vă dezvoltați afacerea și atrageți clienți prin promovare!

15 APRILIE 2019 - puteți  intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii diverse!

Vă interesează produsele alimentare și specialitățile din Germania? Vreți să vă întâlniți cu potențiali parteneri de afaceri?

9 aprilie 2019 - participând la Summit veți identifica noi afaceri!

11 aprilie 2019 - Participați la Brasov Networking Event, ocazionat de vizita a 40 de tineri antreprenori membri ai Camerei de Comerț și Industrie din Flandra, Belgia.

Show aviatic, salturi de agrement cu parașuta, plimbări cu baloane cu aer cald, concerte și spectacole , street food - totul la prima ediție a unui Festival inedit!

FOOD & DRINKS - FOOD TECHNOLOGY - PACKAGING.DEPOT

În data de 4 și 5 aprilie a.c. se va organiza la Belgrad un eveniment internațional pe tema cooperării digitale în Balcanii de Vest. 

Ce-a de-a XVI-a ediție a Târgului de Carte și Muzică - Libris Brașov își deschide porțile în 21 Martie 2019!

Participați gratuit la seminarul din 19 Martie 2019 și aflați despre Acordul Economic şi Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană şi Canada (CETA)! 

Ajută-ți afacerea să crească vizitând expo Gastropan!

Participând la seminarul din 14 martie 2019, aflați ce puteți  face pentru ca finanțele dvs. să fie în putere! 

Conferința de Drept  Transilvania - evenimentul științific pentru specialiști

Vinlabrașov - Festivalul ce reunește o serie de surprize! 

20-21 martie 2019 la Miami aflați despre soluțiile eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești 

Vă prezentăm calendarul acțiunilor care se vor organiza în Bosnia și Herțegovina în anul 2019 în domeniu expozițional și al promovării comerciale 

Vă prezentăm manifestările organizate de Camera de Comerț și Industrie România – China în anul 2019 

Târgul de Turism al României - locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice. Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale!

1-5 aprilie 2019: cea de-a 15-a ediție a Evenimentului Internațional de Brokeraj din cadrul Târgului de la Hanovra!  

Cea de-a  XVII-a ediție își va deschide porțile în 30 ianuare 2019!

07 Decembrie 2018. Eveniment caritabil dedicat copiilor și tinerilor cu autism. 

Învață despre cum să nu ne lăsăm manipulați și cum să descoperim propria Versiune superioară! 

DEMO METAL, cel mai important eveniment organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, din nou la Brașov!

27 Noiembrie 2018 - evenimentul  care  va prezenta oferta publică de servicii destinate pentru IMM-uri din Regiunea Centru. 

15 noiembrie 2018 - Un eveniment premium al comunitatii de afaceri locale, in an aniversar al centenarului

15 noiembrie 2018 - Un eveniment premium al comunitatii de afaceri locale, in an aniversar al centenarului

Camera de Comerț Grand Est Franța și Camera de Comerț și Industrie Brașov - Enterprise Europe Network, partener al misiunii economice din Pitesti vă invita să luați parte la acest eveniment care se va desfașura în perioada 5-7 noiembrie 2018.

Topul Național al Firmelor - faza județeană - un eveniment premium al comunității de afaceri brașovene! 

Romexpo S.A., în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, organizează în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 următoarele manifestări expoziţionale: INDAGRA, INDAGRA FOOD şi EXPO DRINK.

Recuperarea decalajelor pe care România le are faţă de țările dezvoltate ale Uniunii Europene - temă majoră de gândire pentru actorii din economia românească.

23 octombrie 2018-  aflați totul  despre administrarea corectă a tranzacțiilor imobiliare!

Primul eveniment BNI la Brașov

10 octombrie: Aflați totul despre ajutorul de stat pentru crearea de noi locuri de muncă. 

In perioada 12-13 octombrie 2018 va avea loc la Hotel Aro Palace din Brasov,  Conferința de drept comercial.

4 octombrie 2018 - aflați despre soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești

Proiectul Sprijin IMM - află cum poți ține pasul cu dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv 

Creșteți afacerea și atrageți clienți prin promovare! 

Vă informăm despre oprtunitatea participării la expoziția internațională XENIA 2018 din Grecia. Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov, prin programul Hosted Buyers. 

Miercuri 26 septembrie 2018, vă invităm să aflați despre beneficiile Ayurvedei! 

Creșteți afacerea și atrageți clienți prin promovare! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită vineri, 14 septembrie 2018, ora 12.30,

10 - 11 octombrie 2018,  Hotel Kronwell, Brașov

Vă informăm despre oportunitatea participării la târgul de agricultură  organizat în Bijeljina, Republica Srpska și Bosnia și Herzegovina. Membrii CCI Brașov beneficiază de spațiu GRATUIT!

Vă informăm cu privire la cea de-a V-a ediție a Parlamentului European al Intreprinderilor-EPE 2018. 

Vă invităm să participați la întâlnirea cu delegația din SUA! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la International Business Forum, care va avea loc în perioada 30-31 august 2018 la Palatul Parlamentului! 

Romexpo organizeaza, în perioada 14-17 martie 2019, cea de-a XXIV editie a ROMTHERM. Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale! 

a 4-a editie TransLogistica EXPO- cel mai mare eveniment de transport si logistica din Romania si din Regiune. Membrii CCI Brașov se pot bucura de tarife preferentiale!

Vă informăm ca Romexpo organizează, în perioada 30 mai – 02 iunie 2019, cea de-a XXXVI-a editie a TIBCO - Târg international de bunuri de larg consum. 

Invităm membrii CCI Brașov să participe, GRATUIT, la întâlnirea cu reprezentanții Centrului Comercial AFI Brașov! Noi oportunități de dezvoltare.

Vă informam despre oportunitatea participării la ediția 2019 a Tîrgului de Turism al Romaniei. Membrii CCI Brașov, beneficiază de tarife preferențiale! 

Vă informăm despre desfășurarea din acest an a MVV - Târgul internațional tehnic de la Brno.

Ajunsa la cea de a 4-a editie, TransLogistica EXPO ramane cea mai mare expozitie de transport, logistica, IT si Supply Chain din Regiune.

Lansări de carte, întâlniri cu scriitori, spectacole dedicate muzicii, expoziții tematice - doar la ediția a 7-a a  Festivalului e Carte și Muzică Libris! 

Vehicule Comerciale. Transport marfă și persoane. Case de expediții. Curierat. Centre Logistice. Parcuri Industriale. Depozite. Echipamente și utilaje. Piese de schimb și service. Centre de formare. Universitati- doar la TransLogistica Expo. 

Marți, 10 Iulie 2018, vă invităm la o întâlnire cu o antreprenoare din SUA! 

Miercuri, 27 Iunie 2018, vă invităm să aflați informații relevante privind condițiile pentru angajarea cetățenilor străini!

Vă  informăm că Ministerul Economiei și Agenția pentru promovarea IMM-urilor din Bulgaria, împreună cu China-CEEC Business Council, vor organiza în marja celei de a 7-a întâlniri a șefilor de guverne din țările Europei centrale și de est (CEEC) și China, Forumul economic 16+1, de la Sofia, în data de 7 iulie a.c.

Vă  informăm despre oprtunitatea participării la ediția 2018 a Festivalului Internațional de Turism de la Sarajevo. 

Networking, dineu de business, noi colaborarări - doar participând la evenimentul din 14 iunie 2018. 

Profitați de ultimile zile! Promovarea dumneavoastră - creșterea afacerii și atragerea clienților! 

Promovarea dumneavoastră - creșterea afacerii și atragerea clienților! 

25 Mai 2018 - aflați despre granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021, participând GRATUIT la evenimentul  dedicat! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la seminarii  privind analiza politicii economice și industriale UE-Japonia, care va avea loc în iunie 2018! 

Cele mai noi informații din domeniul standardelor de calitate emise de IFS, doar  participând la evenimentul din 17 mai 2018! Facilități la înscriere pentru membrii CCI Brașov!

Vă informăm  cu privire la oportunitatea participării la seminarul specializat organizat de Enterprise Europe Network 

18 mai 2018- Eveniment caritabil dedicat proiectului educațional „ Sănătate în școli”. 

20% reducere pentru membrii CCI Brașov participanți la  conferința Ready, steady, GDPR! ce va avea loc pe 8 mai 2018, organizată de BusinessMark ! 

Vă invităm să participați la evenimentul dedicat transportatorilor! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la workshop-ul de strategii de comunicare interpersonală, organizațională, instituțională! 

9 Mai 2018 la Centrul Cultural Reduta din Brașov! 

„Vinul e o poezie îmbuteliată”, spunea Robert Stevenson. 

Dacă doriți să faceți afaceri cu parteneri chinezi, vă sprijinim! 

04 mai 2018- Eveniment caritabil dedicat proiectului educațional „ Sănătate în școli” 

Produs Românesc pe Piaţa Irlandeză- expoziție internațională pentru promovarea produselor Românești! 

În data de 25.04.2018, ora 11,00  va avea loc Adunarea Generală Ordinară a membrilor Camerei. 

În perioada martie – iunie 2018 vor avea loc 6 caravane de informare și conștientizare in cadrul proiectului “Educaţie antreprenorială bazată pe inovare şi dezvoltare durabilă – România Start Up Plus” - ID 105330 

28 martie 2018, Sf.Gheorghe - Seminar de informare din cadrul proiectului POCU/82/3/7/106160 cu titlul ”AFACERIȘTI ÎN CENTRU!” 

27 martie 2018, Alba Iulia - Seminar de informare din cadrul proiectului POCU/82/3/7/106160 cu titlul ”AFACERIȘTI ÎN CENTRU!”. 

Vă invităm să participați la consultarea privind sectorul e-commerce. 

Cel mai important eveniment care revigoreaza spațiul cultural brașovean își deschide porțile joi 22 martie 2018. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul de networking din 20 Martie 2018 organizat de Camera de Comerț Belgiano-Română. 

Vă informăm despre oportunitatea  participării la informarea privind proiectul ”AFACERIȘTI ÎN CENTRU!” 

14 martie 2018 ora 11,30 - aflați totul despre cum puteți evita sancțiuni importante pentru lipsa de conformitate! 

Vă invităm să participați, gratuit, la cel mai cunoscut eveniment din domeniul energiei din România! 

15 martie 2018 - vă invităm să participați la o întîlnire  cu scopul de a discuta problemele societăților comerciale din Zărnești! 

Night of Roses, vineri, 9 martie 2018 - un eveniment destinat doamnelor și nu numai! 

Participați  gratuit la cea de-a treia ediție a  inițiativei Comisiei Europene de animare a afacerilor - Startup Europe Week [#SEW18]! 

Vă invităm la evenimentul parte din European Technology Transformation Week – inițiativa conectată la European Industry Week! 

Vă invităm să aflați de la experți! A doua sesiune de informare gratuită!  

ROMEXPO S.A. vă invită să participați, în perioada 19-21 aprilie 2018, la cea de-a XXXVII-a ediție DENTA, expoziție internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară - ediția de primavara. 

Editia a 4-a, Bucuresti, 26-28 septembrie, Romexpo - cel mai așteptat eveniment în domeniu!

 Vă invităm să aflați de la experți! Sesiune de informare gratuită.

Seminar interactiv cu studii de caz și soluții concrete 

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării  la ROMMEDICA! Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov! 

Aflați informatii mai putin cunoscute despre iniţierea negocierii colective!

7 decembrie 2017 - vei afla cum poți proteja consumatorul!  Participare GRATUITĂ! 

Joi, 14 Decembrie 2017- participând gratuit la evenimentul specializat, aflați modificările ce intervin  de la 1 ianuarie 2018 în domeniul arbitrajului comercial.  

29 noiembrie 2017 - vei afla cum poți proteja consumatorul! Participare GRATUITĂ! 

Activități și evenimente pentru toate vârstele: ateliere educaționale pentru elevi de gimnaziu și de liceu, pentru părinți, prezentări de tehnologii și aplicații inovatoare, expoziții de fotografii spațiale, conferințe, filme  doar la SCIEFEST! 

23 noiembrie 2017 - aflați totul despre securitatea la incendiu în cadrul seminarului tematic! 

Brașov, 15 noiembrie 2017 - seminar de informare a beneficiarilor contractelor de finanțare semnate pentru mediul privat!

9 noiembrie 2017 - Topul Naţional al Firmelor organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României - un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România.  

Cea de-a XXIV-a ediție a celui mai mare eveniment de afaceri a premiat companiile brașovene care au reușit să facă performanță în domeniul lor de activitate! Află dacă ești în clasament! 

Vă prezentăm calendarul 2018 a Târgurilor  Internationale Specializate  ind. de Construcții,  Arhitectura, Amenajari, HVAC - Incalzire, Ventilatie, Climatizare

În data de 13 noiembrie 2017, la Braşov, sunt așteptați toți operatorii economici implicaţi în tranzacţionarea, comercializarea şi furnizarea de produse şi servicii supuse regimului de control al exporturilor sau unor restricţii internaţionale pe anumite destinaţii. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimente de afaceri organizate în Bulgaria!

Vă invităm la Indagra Brokerage Event 2017 - eveniment adresat companiilor care activeaza în domeniul agriculturii, industriei alimentare și băuturilor! 

Afla cum poți să vezi lumea dincolo de aparențe, prin ochelarii diplomatului special educat pentru a soluționa situații critice și dezvolta relații într-un mediu global! 

 24 de producători de vinuri din țară la prima ediție a festivalului organizat la Brașov. 

Cel mai important eveniment din domeniul industriei prelucrării metalelor revine la Brașov!

Fiți alături de  persoanele diagnosticate cu tulburări din spectrul autist! 

Aflați de la specialiști informații privind aplicarea prevederilor legale în domeniul TVA! Doar în 17 octombrie 2017! 

17 octombrie 2017 - aflați de la specialiști informații privind aplicarea prevederilor legale în domeniul TVA! 

19 octombrie 2017,  la Brașov, companiile interesate și consumatorii finali, sunt informați cu privire la beneficiile tangibile ale reducerii consumului de energie. Participare GRATUITĂ! 

26 octombrie 2017 - cel mai mare eveniment de afaceri al anului, cel mai fidel clasament al companiilor. 

Vă invităm să participați gratuit la  o întâlnire informativă în cadrul căreia vor fi abordate teme de interes pentru mediul de afaceri! Doar în 5 octombrie 2017!

Acum aveți oportunitatea de a vă insera o machetă de promovare în catalogul editat , atât pe suport de hartie cât și electronic,  de către Camera de Comerţ şi Industrie Braşov cu ocazia Topului Național al Firmelor - faza județeană.

În 2 septembrie 2017 vă invităm la concertul de muzică persană organizat la Brașov! Eveniment Gratuit!

Vă informăm despre oporunitatea participării la târgul din domeniul agriculturii și industriei alimentare organizat la Budapesta! 

Acum aveți oportunitatea de a deveni partener al evenimentului premium al comunității brașovene ajuns la cea de-a XXIV - a ediție!

Acum aveți oportunitatea de a deveni partener al evenimentului premium al comunității brașovene ajuns la cea de-a XXIV - a ediție!

Vă informăm că va avea loc lansarea proiectului „Servicii integrate pentru export pentru IMM-urile din România”.

Vă informăm cu privire la organizarea evenimentului pe tema Technologies and Business Models for the Energy Challenges of the 21st Century. 

Vă informăm cu privire la organizarea Seminarului România – China: Noi Perspective în Sectorul Medical

Aflați despre instrumentul prin care vă puteți evidenția procesele interne ale firmei de la formularea ofertei până la încasarea contravalorii produsului sau serviciilor livrate, doar participând la  seminarul din 14 iulei 2017!

Noul Spital al Brașovului - un proiect al comunitații - subiect de interes pentru brașoveni! Participați și voi la dezbaterile publice !

Participând la evenimentele de prezentare a instrumentelor puse la dispoziția agenților economici, vă eficientizați afacerea!  

Teme concrete de discuție, propuneri de îmbunătățire a actelor normative care țin de legislativ- doar la întâlnirea cu parlamentarii brașoveni!

Vă informăm despre oportunitatea participării, gratuite, la Forumul de afaceri România – Bulgaria! 

Pagina 1 din 2