News CCI Brasov

Eveniment

Centrul Enterprise Europe Network Brasov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă invită în calitate de co-organizator să vă alăturați acestui eveniment pe platforma https://food2021.b2match.io/, organizat de Camera Economică Federală Austriacă (WKÖ).

Camera de Comerț a Estoniei, împreună cu Ambasada României la Tallinn, intenționează să organizeze un eveniment dedicat relațiilor economice și comerciale cu România.

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România au plăcerea de a vă invita să participați, gratuit, la evenimentul Finanțarea verde: Cum asigurăm tranziția către o economie durabilă funcțională? 

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în cooperare cu Secția Comercială a Ambasadei SUA la București, a inițiat, în luna septembrie a.c., o suită de întâlniri regionale având drept scop discutarea oportunităților de cooperare româno-americane, sub egida Parteneriatului Strategic dintre cele două țări și a potențialelor oportunități de cooperare în domeniul comercial.

Vă informăm că în data de 2 septembrie 2021 începând cu ora 16:00,  se va desfășura la Brașov a doua dezbatere marca „TURISMUL ROMÂNESC”. 

În data de 2 septembrie 2021  s-a desfășurat la Brașov a doua dezbatere publica marca „TURISMUL ROMÂNESC: între impas și oportunitate”. 

Vă informăm despre oportunitatea a participa la evenimentul online de matchmaking "RIGA FOOD 2021 - VIRTUAL BUSINESS TO BUSINESS MEETINGS". 

Camera de Comerț și Industire Brașov, în calitate de partener principal, împreună cu Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri vă invită în data de 10 septembrie 2021 la conferința de afaceri destinată mediului de afaceri: ”ProAfaceri Verzi”.

Ediția a XII-a, Brașov, energie regenerabilă și soluții de actualitate… acestea sunt premisele unui eveniment de succes!

Ediția a XII-a, Brașov, energie regenerabilă și soluții de actualitate… acestea sunt premisele unui eveniment de succes!

Vă informăm despre misiunea economică organizată la Sevilla și Malaga. 

În perioada 14 - 15 septembrie 2021 va avea loc la New Delhi cea de-a 2-a ediție a evenimentului economic virtual ”LEADS 2021”, un ”think – tank” dedicat promovării și eficientizării afacerilor pe baza unui leadership adaptabil și inovativ.

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează în cadrul Școlii Antreprenoriale de Vară pentru Copii, workshop-ul “Electronică, Robotică si Imprimare 3D!

Camera de Comerț și Industrie Brașov a organizat în data de 8 iulie 2021 un eveniment de elită al societăților comerciale brașovene care au înregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor 30 de ani: Gala Excelenței în Afaceri 2021

Vă informăm despre oportunitatea participării la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEl - ediția de toamnă. 

Vă informăm despre opotunitatea participării la webinarul unde veți afla noutăți în domeniu!

Camera de Comerț și Industrie Brașov are deosebita plăcere de a vă invita să participați, gratuit, în data de 05.07.2021 începând cu ora 09.30 la un seminar de informare și training privind recrutarea și angajarea cetățenilor străini în România.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, vă invită la cea de-a XV-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri, un eveniment de elită al societăților comerciale brașovene care au înregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor 30 de ani.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, organizează cea de-a XV-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri, un eveniment de elită al societăților comerciale brașovene care au înregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor 30 de ani.

Camera de Comerț și Industrie Brașov și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin -CONAF au organizat marți, 15 iunie 2021, la Brașov, primul eveniment de informare și matchmaking.

Camera de Comerț și Industrie Brașov are deosebita plăcere de a vă invita pe data de 23.06.2021 la ora 11:00 la un seminar de informare cu privire la noile programe și scheme de finantări nerambursabile.

Expoziția “Săptămâna produselor din Republica Macedonia de Nord”, găzduită de Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București este accesibilă publicului specializat până vineri, 18 iunie, în intervalul 11:00 – 17:00.

În data de 4 iunie 2021, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Brașov, dl. Silviu COSTEA a avut o întrevedere cu Excelența Sa Dr. Zafar Iqbal, Ambasador al Republicii Islamice Pakistan în România, aflat la prima sa vizită la sediul nostru.

În data de 15 iulie 2021, Directorul General al  Camerei de Comerţ şi Industrie Brașov, dl Cosmin Roșia-Micu a avut o întrevedere cu Excelența Sa dl Felipe Guillermo Alvarez De Toledo – Ambasador al Republicii Argentina în România, aflat la prima sa vizită la sediul nostru.

Expozițiile virtuale au devenit acum cel mai ideal mod de a-ți expune produsele și de a întâlni noi clienți din întreaga lume!

Vă informăm despre desfășurarea evenimentului Connecting European Chambers. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov, ca parte integrantă a comunității brașovene, susţine nemijlocit acţiunile legate de sărbătorirea Zilei Întreprinzătorilor din România, organizată anul acesta în data de 30 Mai 2021.

CCI Brașov a fost prezentă la cel mai important eveniment al antreprenoriatului feminin! 

PRIAevents organizează, în premieră, prima conferință care aprofundează tematica despre mediu și sectorul construcțiilor în România.

PRIAevents organizează, în premieră, prima conferință care aprofundează tematica despre mediu și sectorul construcțiilor în România.

Vă informăm despre oportunitatea participării la Forumul economic franco-român de la Constanța.

Vă informăm despre oportunitatea participării la cele 2 zile dedicate întâlnirilor B2B în programul cadrul Forumului economic franco-român de la Constanța.

Forumul internațional privind textilele inteligente avansate și digitalizate (IFAST) va avea loc online, în 15 și 16 iunie 2021, cu obiectivul de a evalua dezvoltarea textilelor inteligente avansate în sectorul european de apărare, cu scopul de a pune bazele unui posibil viitor program cu dublă utilizare pentru textile inteligente multifuncționale.

Vă informăm despre oportunitatea participării,online, la conferința de afaceri ”Republica Moldova – destinație pentru investițiile românești”. 

Vă informăm că în perioada 7 - 11 iunie 2021 se va desfășura Summit-ul SelectUSA 2021.

Vă informăm despre oportunitatea participării la webinarul unde puteți afla cum să gestionați afaceri în perioadele de criză!

Vă informăm că în perioada 25-27 mai 2021 se va desfășura expoziția virtuală internațională NIGERIA TRADE SHOW 2021, Africa de Vest.

Vă informăm despre oportunitatea participării webinarul de prezentare a oportunităților de accesare a pieței americane de către firmele românești.

Vă informăm despre oportunitatea participării la  Expoziția online de produse alimentare ”Ukraine Food Expo 2021”.

Camera Comerț și Industrie Bulgaro-Românâ împreună cu European Property Federation și MOREANU Law, organizează un webinar dedicat reglementărilor europene cu privire la eficiența energetică și introducerea acestora în legislația din Bulgaria și România. 

Vă informăm despre desfășurarea Forumului Agroalimentar. Eveniment online.

Vă informăm despre  oportunitatea participării la dialogul deschis pe tema îmbunătățirii mediului de afaceri. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la Conferința transport logistic 2021. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la webinarul ”Managementul plăților în afacerile internaționale”. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la  sesiunea de comunicare online  organizată cu scopul lămuririi unor aspecte   legate de participarea la Târgul Canton din China.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, partener tradițional al târgurilor de carte și muzica organizate de Libris, vă invită și în acest an la cel mai important eveniment din domeniu: Târgul online de carte și experiențe culturale LibFest care se va desfășura în perioada  25-28 martie 2021.

Vă informăm despre oportunitatea participării la webinarul online organizat de British Romanian Chamber of Commerce unde veți afla informații privind exportul în Marea Britanie în contextul actual.

Vă informăm că, târgul internațional HANNOVER MESSE  se va organiza, anul acesta, în format virtual.

Camera de Comerț și Industrie Brașov în colaborare cu Great People Inside România vă oferă posibilitatea să alegeți soluția optimă, adaptată organizației dumneavoastră, atât pentru manageri cât și pentru ceilalti angajați, pentru creșterea eficienței, scăderea costurilor cu forța de muncă și creșterea profitului.

Investitions- und Foerderbank Niedersachsen, NBank din Germania alături de Camera de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, în calitate de coorganizator, are plăcerea de a vă invita la Zilele de cooperare în tehnologie și afaceri 2021 din cadrul Târgului de la Hanovra, organizat în perioada 12 - 15 aprilie 2021.

În data de 12 martie 2021, între orele 10.00 - 17.00 (IST) va avea loc Conferința IMC India Calling, o caracteristică anuală stabilită de IMC pentru a oferi o platformă virtuala in cadrul careia antreprenorii indieni și globali să se reunească și să dezbată, să împărtășească perspective și să exploreze potențiale oportunități de investiții și colaborări.

În perioada 1 - 3 septembrie 2021 vor avea loc simultan două expoziții internaționale, care se vor desfășura atât în format fizic, în Ciudad de Mexico, cât și virtual cu ajutorul platformelor digitale.

Vă informăm despre oportunitatea participării la workshop-ul dedicat IMM-urilor interesate să coopereze la nivel internațional.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, în calitate de beneficiar al finanțării, derulează, începând cu data de 16.02.2021, proiectul "Carieră de succes în științele inginerești” cod SMIS 2014+: 131259, proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară „Educație și competențe”, obiectiv specific 6.13: Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și non universitar care își găsesc un loc de muncă urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă/cercetare/inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, în calitate de beneficiar al finanțării, în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF, derulează, începând cu data de 01.10.2020, proiectul “Performanță prin educație practică”, cod SMIS 2014+: 132913, proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară „Educație și competențe”, obiectiv specific 6.13: Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și non universitar care își găsesc un loc de muncă urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă/cercetare/inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

Vă informăm despre oportunitatea participării la webinarul organizat în zilele de 18 şi 19 februarie 2021în cadrul proiectului Dialog de Afaceri Turcia-UE. 

În perioada 18 – 21 februarie se desfășoară Târgul de Turism al României – ediția virtuală. Evenimentul organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, reprezintă cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului. 

Protejarea mediului înconjurător în beneficiul generațiilor viitoare reprezintă una din provocările majore ale epocii noastre, de aceea, Camera de Comerț și Industrie Brașov susține acțiunile organizate în acest sens și vă invită să participați la conferința PRIA Environment – Sistemul Depozit - Garanție, organizată de PRIAevents în data de 16 februarie 2021 - una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre cele mai importante teme de mediu.

Zilele industriei UE este evenimentul anual emblematic al industriei europene.

Centrul Enterprise Europe Network Brasov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă invită să vă alăturați evenimentului, online, dedicat IMM-urilor, organizat de Camera de Comerț și Industrie din Ankara și Camera de Comerț și Industrie Serbia.

Integrând șapte târguri comerciale programate inițial pentru primăvară, HKTDC International Sourcing Show este programat să aibă loc din martie până în iulie 2021 în format online și fizic, oferind un aranjament flexibil pentru companii pentru a explora și identifica oportunități în diferite industrii. 

Programul expoziţional al anului 2021 al organizatorului Veletrhy Brno a.s.  

Joi, 11 februarie 2021 - aflați informații despre aspectele vamale aplicabile, implicații fiscale în context BREXIT, continuarea activității firmelor care operează în UK, accesul pe piața muncii din UK și condiții pentru lucrătorii detașați, oportunități de afaceri și parteneriate investiționale UK – România

Global Cleveland vrea să conecteze lumea și vrea ca Brașovul să participe! 

Vă informăm despre oportunitatea participării online la una din cele mai reprezentative manifestări expoziționale din India. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la târgul virtual “TOBB Digitalization”, Turcia. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la Webinar-ul “Content Marketing” organizat în perioada 21-22.01.2021 de Camera Odicială de Comerț a Spaniei în Belgia 

LIVE | Joi, 17 Decembrie | ora 13:00, invitat special domnul Silviu Costea - Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Brașov 

Alăturați-vă campaniei și aducem împreună spiritul Crăciunului în comunitatea noastră! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la prima expoziție virtuală din Republica Moldova! 

Topul Național al Firmelor 2020 organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României în data de 17 noiembrie a.c. a fost o ediție specială în care au fost așezate la loc de cinste munca și performanța celor care țin pornit motorul economiei românești. 

În cadrul programului “Member2Member”, vă prezentăm societatea ANAMAR OPTIMAC SRL, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov  s-a alăturat proiectului Cariera potrivită pentru viitorul meu  inițiat de Rotary Kronstadt și Asociatia Ascendis, prin care susținem si contribuim la  pregătirea elevilor și studenților pentru viitor, oferindu-le șanse de succes în carieră și dezvoltare personală.

Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor.

Vă informăm despre oportunitatea participării la conferința prin care afli cum tot ceea ce știi poate fi și pus în aplicare! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la webinar-ul  prin care ne propunem să identificăm noi afaceri cu comunitatea rusă! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la masa rotundă online  prin care ne propunem să identificăm noi afaceri cu comunitatea rusă! 

Vă informăm despre expoziția virtuală Neutral Turkmenistan. 

Pentru că ne dorim ca mediul de afaceri brașovean să dezvolte noi strategii și inițiative în contextul situației economice actuale, Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să participați în data de 11.11.2020 în intervalul 10:30 - 12:00 la un webinar GRATUIT pe teme de dezvoltare a angajatilor - Digital Up-Skill în cadrul căruia aveți posibilitatea de a cunoaște inițiativa regională de învațare TrainSilvania

Vă informăm despre târgul internațional FOODEX JAPAN 2021.

Centrul Enterprise Europe Network Brasov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, în calitate de coorganizator al Conferinței internaționale privind industria 4.0 și producția inteligentă (ISM) desfășurată online, organizată în parteneriat cu Business Upper Austria - Oo Wirtschaftsagentur GMBH (*) vă invită să vă alăturați acestui eveniment pe platforma https://b2b-meetings-at-ism-2020.b2match.io/

Din pacate, ne vedem nevoiți să amânăm  evenimentul din 06.11.2020 pentru o dată ulterioară, pentru respectarea măsurilor actuale luate de Comitetul Județean pentru situații de urgență Brașov, prin care evenimentele publice sunt interzise.

Lansarea Campaniei pentru locuri de muncă sigure și sănătoase 2020-2022 a Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă EU-OSHA - “ÎȚI FACE SARCINA MAI UȘOARĂ” 

Camera de Comerț și Industrie Brașov în colaborare cu Direcția Regională Vamală Brașov - Biroul Vamal de Interior Brașov, vă invită să participați la webinar-ul pe teme de legislație vamală : SIMPLIFICĂRI VAMALE. 

Sprijinim mediul de afaceri și oferim continuitate celui  mai important eveniment de business! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la cel mai mare eveniment județean de business - Topul Național al Firmelor - faza județeană 2020! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită la cel mai mare eveniment județean de business - Topul Național al Firmelor - faza județeană 2020! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul ” Fonduri şi reţele de sprijin europene” . 

Vă informăm despre oportunitatea participării gratuite la Workshop-ul: ”Aspecte legislative privind regimul străinilor în România și încadrarea în muncă/detașarea acestora pe teritoriul României” - noi reglementări. 

17.09.2020-poza- Costea ”După o perioadă plină de provocări pentru întreaga societate și pentru mediu de afaceri, Camera de  Comerț și Industrie Brașov dorește să vă invite la un eveniment emblematic, pentru a marca succesul  activității dumneavoastă din anul 2019 - Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2020

 De peste 25 de ani ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean, iar în ediția  de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, este importantă unitatea mediului de afaceri pentru a  reuși să trecem mai ușor împreună peste orice impas.

Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, cu atât mai mult în aceste momente, dorim să oferim continuitate celui mai important eveniment de business brașovean – Topul Național al Firmelor – Faza Județeană, în care se premiază cele mai performante companii, dar care este și un eveniment de networking, după o perioadă plină de restricții, în care ne dorim să aducem în prim plan noi oportunități de business.

Prin evenimentul de anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să transmită un mesaj de încurajare, continuitate și încredere către întreg mediul de afaceri.

În contextul actual și respectând toate recomandările făcute de către autoritățile competente, evenimentul se va desfășura pe sectiuni, pe parcursul a 2 zile, în data de 07.10.2020, respectiv 08.10.2020, în cea mai nouă locație destinată evenimentelor festive și corporate, Serenity Resort - www.serenityresort.ro , în intervalul orar 12:30 – 17:30.

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite.”

Împreună pentru afaceri de succes!

Cu deosebită considerație,
Silviu Costea
Președinte CCI Brașov

 

17.09.2020-poza- Costea ”După o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri brașovean, Camera de Comerț și Industrie Brașov, motivată de misiunea de a-l sprijini, dorește să mobilizeze companiile de success și să ofere continuitate celui mai important eveniment de business brașovean – Topul Național al Firmelor – Faza Județeană.

De peste 26 de ani, ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean, iar în ediția de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, considerăm că este importantă solidaritatea mediului de afaceri și transmiterea unui mesaj de încurajare și încredere către toate companiile, după o perioadă plină de restricții.

Pentru respectarea normele de distanțare fizică și a celor sanitare impuse, evenimentul de anul acesta se va desfășura pe parcursul a 2 zile, în data de 07.10.2020, respectiv 08.10.2020, în intervalul orar 12:30 – 17:30, în cadrul Serenity Resort – cea mai noua locație destinată evenimentelor festive și corporate.

Mai multe informații cu privire la agenda celor 2 zile, se regăsesc în invitația atașată.

 

În speranța că veți da curs invitației noastre, considerăm o onoare prezența dumneavoastră în cadrul evenimentului Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2020.

 

Cu deosebită considerație,
Silviu Costea
Președinte CCI Brașov

 

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite.

Împreună pentru afaceri de succes!

 

 


 

 

Invitatie generala 1

 

 

 

Camera de Comerț și Industrie Brașov invită companiile brașovene să participe la un eveniment de informare pe tema: ”Fonduri Europene 2021-2027 – Viitoare oportunități de finanțare nerambursabilă”. 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov vă informează cu privire la Ediţia 2020 a conferinţei Ziua Comunicaţiilor care va avea loc pe data de 15 septembrie 2020 întru-un format inovativ, cu dezbateri derulate într-un studio multimedia şi audienţa conectată pe diverse canale online şi social media. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul online de brokeraj Food Connections 2020!  

Vă informăm despre oportunitatea participării, gratuite, la Webinarul "Understanding the Circular Economy at system level for business development", care se va desfășura în format digital, în data de 17 August 2020. 

Vă informăm despre oportunitatea participării, GRATUIT, la evenimentul, online, de brokeraj Start-ups going international! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Institutul Kaizen România vă invită pe data de 20 august 2020 la Webinar-ul KAIZEN™ - ”Metode de rezolvare a problemelor în 4 pași”.

Participarea este GRATUITĂ.

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Institutul Kaizen România vă invită pe data de 3 septembrie 2020 la Webinar-ul Practic de Aplicare a ”Metodei de Rezolvare a Problemelor în 4 Pași”- susținut de KAIZEN™.

Participarea este GRATUITĂ.

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Institutul Kaizen România vă invită pe data de 23 septembrie 2020 la Webinar-ul ”Procesul de standardizare și studii de caz internaționale și din România”- susținut de KAIZEN™.

Participarea este GRATUITĂ.

Firmă brașoveană, membră a CCI Brașov, reprezintă România în cadrul celui mai important concurs pentru IMM-uri, organizat de Comisia Europeană. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la cel mai mare eveniment din domeniul industrial organizat în Bulgaria! 

Vă informăm despre oportunitatea participării, on-line, la Forumul de afaceri România –Republica Moldova. 

Compania INA SCHAEFFLER ROMÂNIA - membru al  Camerei de Comerț și Industrie Brașov a primit vizita  Ministrului Fondurilor Europene. 

Membrul Premium al Camerei de Comerț și Industrie Brașov D.O. Security  are o nouă imagine bine definita, care reprezinta întru totul valorile și principiile companiei.

Directorul General al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Cosmin Roșia-Micu, a participat  în data de 23 iunie 2020 la Conferința ”Pactul pentru Muncă” , eveniment  care și-a propus să identifice noi provocări pe piaţa muncii și să vină cu soluții realiste și eficiente pentru realizarea unei Strategii coerente a forței de muncă pe termen mediu și lung.

Camera de Comerț si Industrie Brașov vă informează cu privire la reuniunea Grupului Tehnic de Lucru în domeniul IMM-urilor. 

După o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să mobilizeze companiile brașovene de succes într-un eveniment de solidaritate - Gala Excelenței în Afaceri 2020

După o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să mobilizeze companiile brașovene de succes într-un eveniment de solidaritate - Gala Excelenței în Afaceri 2020

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării GRATUITE, online, la evenimentul „Zilele de cooperare tehnologică și de afaceri - Hannover Messe 2020”. 

D.O. Security - primul membru al CCI Brașov care s-a implicat în proiectul PRIMA TABLETĂ EDUCAȚIONALĂ!  Implică-te și tu! 
Vă invităm să susțineți proiectul PRIMA TABLETĂ EDUCAȚIONALĂ! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov și Institutul Kaizen România vă invită să participați, GRATUIT,  la workshop-ul  “Managementul Performanței în Perioada de Criză”! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network și Institutul Kaizen România vă invită să participați, GRATUIT,  la workshop-ul  “Managementul Performanței în Perioada de Criză”! 

Începând din data de 18.05.2020, CCI Brașov revine la programul normal de lucru cu publicul, cu respectarea prevederilor legale. Vă așteptăm! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la dezbaterea GRATUITĂ, ONLINE, privind perspective, blocaje și recomandări  pentru redresarea economică! 

Programul Creative Hub lansat de CCIBV în data de 6 mai 2020 vine în sprijinul agenților economici din industriile creative și în întampinarea necesităților parinților și copiilor de a petrece timpul liber, cu noi idei de divertisment.

Te invităm să te înscrii în Programul Creative Hub lansat  de CCI Brașov ! 

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării șa un eveniment virtual privind inovarea pentru Mediu & Energie & Economie Circulară.

CCIBV vine în sprijinul membrilor săi cu Sesiuni de Coaching Online GRATUITE! 

CCIBV continuă să vină în sprijinul membrilor săi cu Sesiuni de Coaching Online GRATUITE, care până în prezent s-au desfășurat cu succes, în prezența mai multor manageri din mediul de afaceri brașovean procupați de gestiunea cu succes a afacerilor în contextul actual. 

In contextul actual generat de pandemia Covid-19, Camera de Comerț și Industrie Brașov vine în sprijinul companiilor partenere prin lansarea primului Webinar cu tema: Timpul liber: oportunitate pentru mediul de afaceri. 

Compania Dacia Plant, membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, continuă activitatea și se implica în combaterea COVID-19. 

În contextul măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19, DLG InterMarketing anunţă reprogramarea expoziţiei agricole AgriPlanta-RomAgroTec 2020, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.  

Având în vedere Decretul nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri acordă, la cerere, solicitanților, operatori economici care se încadrează în categoria IMM-urilor, a căror activitate este afectată în contextul pandemiei SARS–CoV-2, certificate de situație de urgență (CSU). 

Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Brașov, pe perioada stării de urgentă, efectuează , online, procedurile arbitrale prevăzute de Regulamentul aplicabil arbitrajului, mai puțin judecarea cauzelor, care se suspendă din cauza situației generate de COVID-19. 

Program de lucru cu publicul în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov începând cu 30.03.2020. 

Întrucât siguranţa şi sănătatea populației sunt primordiale, Camera de Comerț și Industrie Brașov respectă toate recomandările făcute de către autoritatile competente ale Statului si de către Ministerul Sănătății în ceea ce privește măsurile care au ca scop limitarea răspândirii virusului COVID-19 și încurajează întregul mediu de afaceri de a proceda într-un mod similar.

Ca urmare a intensificării efectelor virusului COVID-19 în Europa și a măsurilor luate pentru a limita răspândirea, Camera de Comerț și Industrie Brașov analizează în ce măsură este afectată compania dumneavoastră și cât de necesară este intervenția autorităților statului pentru adoptarea de măsuri în sprijinul companiei dumneavoastră. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov face un apel la agenții economici în contextul măsurilor pentru evitarea răspândirii Coronavirus! 

Transylvania Tourism Fair , cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru se va desfășura în perioada 13-15.03.2020. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul de informare privind înființarea de întreprinderi sociale! 

Vă invităm  la seminarul: „Cultura de Afaceri Americană”, în cadrul căreia se va constitui Clubul de Afaceri N.A.T.O. Brașov. 

Vă invităm să participați GRATUIT la "Acțiunea de informare şi conştientizare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă" organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Brașov. 

Marți, în data de 25 februarie, de la ora 09:00, Energynomics organizează la Sala Millenia, Hotel Ambient, din Brașov primul eveniment din acest an, în seria dedicată digitalizării și eficienței energetice în industrie cu tema: „Digitalizare și Eficiență energetică – oportunitățile momentului”. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentele de matchmaking din cadrul Târgului de la Hannovra! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la cea de-a doua ediție a evenimentului de brokeraj organizat la Hannover Messe. 

12.02.2020 - participați GRATUIT la workshop-ul unde veți primiți informații despre cele mai noi tehnologii în domeniul izolațiilor! 

Vă invităm la Conferința de lansare a proiectului Competitivitate în Regiunea Centru! 

01.02.2020- vă invităm la vernisajul expoziței de pictură ART! 

18.01.2020 - Vă invităm să participați la Conferința Regională " Brașov 2020" . 

Organizate cu  sprijinul Uniunii Camerelor de Comerț și a Burselor de Mărfuri. 

22 ianuarie 2020: companiile norvegiene și române se întâlnesc pentru a discuta aspecte legate de oportunități de dezvoltare a afacerilor! 

FABRICAT ÎN MOLDOVA - un program amplu de afaceri și oportunități!  

22 ianuarie 2020, Innovation Norway va organiza la București (Crowne Plaza) Conferința de afaceri și evenimentul Matchmaking - „Inovația antrenează creșterea”. 

 Expoziția Fabricat în Moldova -  oportunităti pentru participanți!  

20-23 februarie 2020 - Târgul de Turism al României 2020 - ediția de  primăvară! Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale

IWF SHANGHAI - cel mai mare eveniment de tranzacționare a fitness-ului din Asia.

Reprezentanții CCI Brașov în calitate de susținători ai mediului de afaceri și venind în întâmpinarea dorinței companiilor de a avea access cât mai larg la calificarea resursei umane, au participat în data de 1 noiembrie 2019, la sediul Inspectoratului Școlar Brașov, la sedinta Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS).

28 noiembrie 2019 - cel mai important eveniment de business local Topul Național al Firmelor-faza județeană

28 noiembrie 2019 - cel mai important eveniment de business local Topul Național al Firmelor-faza județeană

Mulțumim partenerilor, participanților și susținătorilor celui mai importat eveniment de networking al comunității de afaceri locale!

SmartCamp - un eveniment despre avantajele digitalizării!

5-8 noiembrie 2019 - cea de-a 5-a ediție a Demo Metal la Brașov!

Vă informăm despre oportunitatea participării la Misiunea Economică în Japonia organizată de CCI a României. 

Vă informăm despre oportunitatea participării la dezbaterea din cadrul proiectului cofinanțat din FSE prin POCA, intitulat: ”Creșterea capacității administrative a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat de dezvoltare și implementare a sistemului de politici publice bazate pe dovezi”, Cod-SIPOCA 5 

Va invitam sa participati la cea de a 11 a editie a turneului de evenimente de business TRAIN YOUR BUSINESS care se va desfasura la Hotel Kronwell, Brasov, in data de 25 octombrie 2019, dupa programul de mai jos. 

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 ajunge pe 11 octombrie la Brașov cu ocazia lansării Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri. Participare gratuită pentru membrii CCIBV

Aflați totul despre condițiile în care străinii pot presta activități lucrative pe teritoriul României participând la sesiunea de informare! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la Expoziția Internațională GastroPan 2020

În perioada 27-29.09.2019 la Muzeul Bran, se va organiza Târgul Național de meșteșuguri și artizanat. 

8-9 noiembrie, București, Business Transference Conference - un eveniment de excepție, pentru prima dată în România. 

Experți de renume internațional în domeniul HR, prezenți la Conferința Great People Inside „Visionary HR” 9-10 octombrie 2019, Hotel Kronwell, Brașov, România.

Dezbatere pe tema stadiului evoluției absorbției fondurilor și noi oportunități în accesarea acestora atât pentru start-up-uri, dar nu numai. 

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov vă invită să participați la concursul „Cupa Colțea - Trofeul Vintilă Cristescu”, sâmbătă, 26 octombrie 2019.

A patra ediție RePatriot Summit, a românilor întreprinzători din diaspora și din țară, ajunge la începutul lui octombrie în Bucovina.

Vă informăm despre oportunitatea participării la Forumul de afaceri România - Indonezia

Vă informăm despre oportunitatea participării la expozițiile specializate din domeniul agricol organizate în Republica Moldova 

Show culinar, parada portului popular și alte spectacole, doar la Festivalul Păstrăvului Făgărăşean 

Evenimente dedicate industriei resurselor umane! 

Vă informăm despre oportunitatea participării la International Business Forum organizat la București de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România 

Vă prezentăm calendarul evenimentelor BusinessMark din aceasta toamna. 

Târgul de Turism al României - Ediția de toamnă - se va desfășura în perioada 14 - 17 noiembrie 2019. Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov!

Misiune de afaceri în zona ASEAN și țările din Orientul Mijlociu - Abu Dhabi, Emiratele Arabe; Kuala Lumpur, Malaezia și Singapore în perioada septembrie - octombrie 2019, organizată de COSMENERG-4i "Cluster global pentru energii regenerabile și tehnologii de mediu".

Camera de Comerț și Industrie Brașov a organizat în data de 31 iulie 2019 ora 11.00, la Biblioteca Județeană George Barițiu, o întâlnire pe tema optimizării sistemului de formare profesională în sistem dual din România.

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită marți, 13 august 2019, la un seminar organizat de către Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, în parteneriat cu Banca Transilvania, pe tema “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“, la sediul C.C.I Brașov. 

Conferință - pe data de 7 septembrie 2019, în București, la CCIR Business Center, sala Amfiteatrul A.I.Cuza 

Dragi bicicliste din Brașov care pedalați pe drumul vostru zilnic spre job sau spre o întâlnire relaxată la cafea, vă reamintim că am învârtit roata SkirtBike Brașov împreună pe 2 iunie 2013 la Prima Ediție.

Soluții practice, moderne, promovate de experți cu o bogată experiență în domeniu- doar la  seminarul din 24.07.2019!

În perioada 3-6 octombrie 2019- cea de-a patra ediție a RePatriot Summit, în Bucovina! 

22-23 octombrie 2019, cel mai important eveniment, din zona, ce va reuni reprezentanți guvernamentali și lideri din sectorul privat!

Zilele diplomației comerciale - întâlniri cu consilieri economici externi din țări  atât din UE cât și non-UE! 

10 IULIE 2019 - aflați totul despre finanțarea proiectelor ce pot fi depuse în cadrul liniilor de finanțare. PARTICIPARE GRATUITA!

Întâlnirile de lucru din cadrul primei ediții a “Zilelor Diplomației Comerciale”, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pe data de 5 iulie 2019 la hotel Alpin, Poiana Brașov.

06-07.07.2019 primul festival de muzică pentru copii și adolescenți DOAR la Brașov! 

26 iunie 2019 ora 10,30 - aflați despre cum puteți îmbunătăți transferul de cunoștințe

20 iunie 2019- Energynomics.ro și TMT PR lansează prima caravană națională dedicată tendințelor și oportunităților de optimizare a resurselor și a costurilor în industria agroalimentară. 

Eficiență energetică la Brașov – furnizori, soluții, beneficii! 

20 iunie 2019 - zi dedicată întâlnirilor bilaterale de afaceri între firme din domeniul industriei lemnului! Participarea este gratuită!

Evenimentul se va desfășura în perioada 11-12 septembrie 2019.

Cea de-a opta ediție a Forumului Anual SUERD se va desfășura între 27 și 28 iunie 2019 la Palatul Parlamentului, la București ca eveniment-cheie al Președinției române la SUERD, și va fi organizat de România împreună cu Comisia Europeană și Programul Transnațional Dunărea.

14-16 iunie 2019 Participați gratuit la întâlnirea cu firmele din Republica Moldova! 

13 Iunie 2019 - totul despre facilitățile aduse de Noul Cod Vamal al Uniunii Europene agenților economici. Participarea este gratuită!  

5 Iunie 2019 - aflați ultimele modificări privind legislaţia din domeniul concurenţei. Participarea este gratuită!  

31 mai – 2 iunie 2019, show aviatic și multe alte surprize la Aerodromul Ghimbav și Pista Aeroportului Brașov!

Descoperă și lasă-te inspirat! Indagra și CarnExpo 2019

Subiecte de actualitate, teme interesante de discuție, invitați de renume în domeniu, doar la evenimentul din 17-18 mai 2019!

Pagina 1 din 2