News CCI Brasov

Conferință: Noile coordonate ale arbitrajului comercial

(0 voturi)
Conferință: Noile coordonate ale arbitrajului comercial

Aflați de la specialiști  noutățile anului 2017 în domeniul arbitrajului comercial - o procedură modernă în interesul societăților! 

CURTEA DE ARBITRAJ COMERCIAL INTERNAȚIONAL DE PE LÂNGĂ CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A ROMÂNIEI împreună cu CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE BRAȘOV vă invită în data de 18 noiembrie începând cu ora 9.30 la sediul C.C.I. Braşov la conferința cu tema: 

NOILE COORDONATE ALE ARBITRAJULUI COMERCIAL - Spre o procedură modernă în interesul societăților

Se vor aborda următoarele aspecte practice:
• Soluționarea litigiilor cu multiple părți sau izvorâte din multiple contracte.
• Managementul modern al cauzei arbitrale.
• Introducerea unei delimitări între procedura arbitrală scrisă și cea orală.
• Posibilitatea persoanelor juridice de drept public de a conveni soluționarea disputelor dintre acestea pe calea arbirtajului.
• Intervenția instanței de judecată în soluționarea arbitrajului.
• Atragerea în produra arbitrală a terților nesemnatari ai clauzei compromisorii.

Conferința se bucură de prezența următorilor invitați cu o extinsă experiență în arbitrajul intern și internațional :
- Prof. univ. dr. Ștefan Deaconu, Președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă C.C.I.R., arbitru
- Prof. univ. dr. Flavius Baias, Decanul Facultății de Drept din Bucuresti, arbitru
- Prof. univ. dr. Ioan Schiau, Președintele Curții de Arbitraj Comercial de pe lânga C.C.I. Brasov, arbitru, asociat coordonator la S.C.A. Schiau, Prescure, Teodorescu,Crisan
- Prof. univ. dr. Titus Prescure, Vice-Președintele Curții de Arbitraj Comercial de pe lânga CCI Brasov, arbitru asociat coordonator la SCA Schiau, Prescure, Teodorescu,Crisan
- Av. Sorina Olaru, membru în Colegiul de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă C.C.I.R., arbitru, asociat coordonator al practicii arbitrale la S.C.A. Nestor, Nestor, Diculescu, Kingston, Peterson.
- Un magistrat desemnat din cadrul Curții de Apel Brașov.

Evenimentul îsi propune a oferi soluții practice pentru mărirea atractivității arbitrajului comercial și restaurarea încrederii profesioniștilor în această modalitate de justiție alternativă, prin expunerea și discutarea noilor Reguli de procedură arbitrală care urmează a intra în vigoare în anul 2017 precum și a problemelor practice privind protecția intereselor societății.

Costurile de participare sunt de 120 lei/pers +T.V.A. pentru firmele membre ale C.C.I. Braşov, respectiv 140 lei/pers +TVA pentru firmele care nu sunt membre. Plata se face la casieria Camerei de Comerţ şi Industrie Brasov sau prin bancă în contul RO 18BRDE080SV05853520800 deschis la BRD–GSG BRASOV, cod fiscal RO 4443167.

Membrii Premium beneficiază de GRATUITATE!

Dat fiind că locurile sunt limitate, pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne transmite confirmările de participare în scris (talonul de participare completat) până în data de 16.11.2016 pe fax 0268/547086 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .


 

Talon de confirmare a participării

18.11.2016 ora 9,30

Societatea:....................................................

Tel: ................................................
E-mail:............................................
Participanti: .1.............................................................................................................
2....................................................................