News CCI Brasov

Cum vă puteți îmbunătăți sistemul de vânzări?

(0 voturi)
Cum vă puteți îmbunătăți sistemul de vânzări?

Dacă doriți să aflați algoritmul construirii unui sistem de vânzări eficient care să vă crească cifra de afaceri, atunci vă așteptăm la conferința gratuită Sistemul de vânzări – ”inima” oricărui IMM.

seminar-sistem-vanzarri1. Eşti de acord că mai mult de 90% din IMM-urile româneşti nu au un sistem de vânzări structurat, viabil şi eficient?

2. Eşti de acord că prin organizare, planificare, conducere, control corect al vânzărilor, cifra de afaceri a firmei tale poate să crească IMEDIAT cu cel puţin 10%?

3. Eşti de acord că ai nevoie de un sistem al vânzărilor pentru firma ta?

Dacă răspunsurile sunt DA, atunci hai să ne întâlnim în ziua de luni, 29.09.2014, între orele 11.00 - 13.30 la sediul Camerei de Comerț și Industrie Braşov din str. Mihail Kogalniceanu nr. 18-20, Brașov, unde va avea loc Conferinţa gratuită: Sistemul de vânzări - "inima" ORICĂRUI IMM, unde vei primi algoritmul construirii de către tine a sistemului tău de vânzări.

Pentru înscriere click http://www.desprevanzari.com/conferinte-gratuite
Persoană de contact: Carmen Tecușan, tel.: 0268/547085, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.