News CCI Brasov

Seminar: Un consumator informat este un consumator protejat

(0 voturi)
Seminar: Un consumator informat este un consumator protejat

Vă invităm să participați GRATUIT la evenimentul unde veți afla modul corect şi complet de informare al consumatorilor privind caracteristicile esențiale ale produselor!

Avand în vedere procuparea pentru drepturile consumatorilor - un obiectiv important al Uniunii Europene, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov în parteneriat cu Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov vă invită, joi, 08.12.2016, ora 11.00 în Sala de Conferinţe a CCIBV ( b-dul Mihail Kogălniceanu 18) la seminarul cu tema: "UN CONSUMATOR INFORMAT ESTE UN CONSUMATOR PROTEJAT "

Seminarul, care se doreşte a fi unul interactiv, va aborda modul corect şi complet de informare al consumatorilor privind caracteristicile esențiale ale produselor și serviciilor oferite de operatorii economici astfel încât aceștia să aibă posibilitatea de a face o alegere rațională în conformitate cu interesele lor.

Seminarul se adresează în mod deosebit societăților comerciale care activează în sectorul de alimentaţie publică, turism şi celor care prestează servicii de agrement şi va fi susţinut de experţii C.R.P.C. :
- dl. Susanu Sorin - comisar şef
- dl Benea Silviu - şef birou
- d-na Balan Nicoleta si d-na Benga Daniela - comisar superior

Dat fiind că locurile sunt limitate, pentru o buna organizare a evenimentului, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne transmite confirmările de participare în scris până în data de 07.12.2016 pe fax 0268/547086 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.