News CCI Brasov

Ultimele locuri la Parlamentului European al Întreprinderilor - EPE 2014

(0 voturi)
Ultimele locuri la Parlamentului European al Întreprinderilor - EPE 2014

Antrepenorii români au posibilitatea de a lua cuvântul în fața celor mai înalți oficiali ai instituților europene, unde vor putea prezenta probleme importante legate de sectorul economic în care activează.

În data de 16 octombrie 2014, la Parlamentului European (Bruxelles), se va desfășura cea de-a treia ediți a Parlamentului European al Intreprinderilor - EPE 2014, un eveniment organizat de Asociația Camerelor de Comerț și Industrie Europene - EUROCHAMBRES, în parteneriat cu rețeaua Camerelor de Comerț Naționale din Europa.

 

Asemenea edițiilor anterioare, EPE 2014 va reproduce o sesiune plenara a Parlamentului European, unde antreprenorii prezenți vor lua cuvântul în prezența celor mai înalți oficiali ai instituțiilor europene. Fiecărei delegații îi este alocat un număr de locuri, corespunzator celui deținut de țara respectivă în Parlamentul European, României revenindu-i 32 de locuri.
La reuniune sunt invitate să participe firme din toate sectoarele de activitate care doresc să devină membri ai EPE iar reprezentativitatea trebuie să fie la cel mai înalt nivel, respectiv Președinte sau Director General al firmei. Cu ocazia dezbaterilor, care vor avea loc în limba engleza, membrii EPE vor putea prezenta și lua în discuție probleme importante legate de sectorul economic în care activează și cu valență europeană, pe care vor avea posibilitatea să le expună personal în fața oficialilor europeni.
Mai multe informații pe site-ul oficial al evenimentului wvwv.parliament-of-enterprises.eu.
Deplasarea delegației României va avea loc în perioada 15-18 octombrie 2014, iar costurile aferente deplasării la Bruxelles (transport cu avionul, cazare, transferuri) vor fi suportate de către fiecare participant.
Persoanele de contact din cadrul CCIR - Biroul Relații Exteme sunt: domnul Petru Saca, Consilier, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel. 021- 319 00 88, fax. 021- 319 01 56