News CCI Brasov

Seminar: ”Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM – uri 2017”

(0 voturi)
Seminar: ”Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM – uri 2017”

Aflați totul despre programele de finanțare 2017 pentru IMM-uri - doar participând, gratuit, la evenimentul dedicat din 28 februarie 2017!  

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prin intermediul Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație Brașov și în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să participați marți , 28 februarie 2017 ora 12,00 la  evenimentul ”Surse de finantare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017”.

Evenimentul va fi centrat pe promovarea instrumentelor elaborate la nivel naţional în vederea susţinerii și dezvoltării de noi activităţi antreprenoriale în sectorul IMM-urilor: Programul Start Up Nation și programele naționale multianuale cu finanțare de la bugetul de stat.

La eveniment vor participa domnul Harry Ilan Laufer –Secretar de Stat Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat, oficialități locale, reprezentanți ai Camerei de Comerț și  Industrie Brașov, reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Patronatului din România, Asociației Oamenilor de Afaceri, precum și reprezentanți ai IMM-urilor care își desfășoară activitatea în regiunea centru.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ în limita locurilor disponibile.

Având convingerea că subiectul finantarilor este de un real interes și o șansă pentru dezvoltarea  afacerilor, așteptăm confirmarea de participare la adresa https://goo.gl/forms/IYPfly8eWCCQJqNx2 până în data de 27.02.2017.
Relații suplimentare la CCI BV telefon 0268/547085 sau OTIMMC telefon 0268/548018.