News CCI Brasov

"Forum economic Romania-Italia, redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească"

(0 voturi)
"Forum economic Romania-Italia, redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească"

CCIRO Italia menține programul forumurilor economice “Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia româneasca” în programul pentru anul 2017.

Vineri, 17 martie 2017 ora 10:30 la sediul UNINDUSTRIA Italia (Auditorium G. Agnelli – Roma, Via A. Noale 206) va fi organizat forumul economic “Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”. Acest eveniment este realizat în colaborare cu UNINDUSTRIA Italia, Guvernul României (conform memorandumului de colaborare dintre DIMMMAT și CCIRO Italia) și cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României.

La eveniment sunt invitați să participe membri UNINDUSTRIA Italia, oameni de afaceri și operatori italieni din mai multe domenii de activitate (construcții, transport, agricultura, managementul deșeurilor, turism) interesați în dezvoltarea unor invesții sau parteneriate de interes general pentru economia românească.

In prima parte a evenimentului organizatorii si reprezentanti institutionali vor prezenta politicile statului roman pentru sprijinirea si atragerea investitiilor straine. UNINDUSTRIA Italia va prezenta celor prezenti propriile servicii si suportul in demersul de internationalizare a know-howtului italian cu precadere sprijin pentru investitiile cu destinatia Romania.

In a doua parte a evenimentului, reprezentanti ai mediului de afaceri roman si italian vor prezenta proiecte in vederea identificarii unor parteneriate si solutii de finantare ale acestora.

Ultima parte a lucrarilor este rezervata relatiilor BtoB intre oamenii de afaceri prezenti.

Data fiind importanta lucrarilor forumului economic care isi propune dezvoltarea schimburilor economice intre Italia-Romania, va adresam invitatia de a participa si sprijini prin desemnarea unor reprezentanti ai institutiei pe care o conduceti.

Totodata pe aceasta cale solicitam institutiilor si firmelor interesate sa participe, sa transmita propuneri si sugestii in vederea identificarii unor parteneri pe piata italiana, solutii sau finantari pentru proiecte de business in general.

La lucrarile “Forumului economic Romania-Italia, redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” vor participa si oameni de afaceri romani din Italia si din diaspora, interesati sa dezvolte business sau sa relocheze in Romania propriile afaceri.

CCIRO Italia in colaborare cu UNINDUSTRIA Italia a identificat pentru acest forum economic un numar de 50 operatori economici din sectoarele mai sus mentionate, interesati de parteneriate cu mediul de afaceri romanesc, interesati sa investeasca in economia romaneasca.

Confirmareae de participare se transmite la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Persoana de contact: Eugen Terteleac - Presedinte CCIRO Italia

CCIRO Italia

Via Cola di Rienzo, 212

00192 Roma, ITALIA

Tel. +39 06 263162

Web: www.cciro.it