News CCI Brasov

Seminar: Guvernanța Corporativă a Întreprinderilor Publice

(0 voturi)
Seminar: Guvernanța Corporativă a Întreprinderilor Publice

Participând la seminar, afli despre elemente esențiale ale conceptului de Guvernanță corporativă a Instituțiilor Publice.

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează JOI, 30 martie 2017, începând cu ora 9.30, în Sala de Conferințe a CCI Brașov aflată la etajul I, seminarul cu tema: Guvernanța Corporativă a Întreprinderilor Publice.

Seminarul este susținut de domnul avocat Eduard Constantin.

Agenda evenimentului este următoarea:
A. ASPECTE GENERALE
I. Scurt istoric și Legislație aplicabilă
II. Rolul instituțiilor implicate

B. ASPECTE SPECIFICE
I. Instrumente esențiale
1. Scrisoarea de așteptări
2. Declarația de intenție
3. Contractul de mandat
4. Planul de administrare
II. Răspunderea conducerii Întreprinderii Publice

În cadrul seminarului vor fi dezbătute elemente esențiale ale conceptului de Guvernanță corporativă a Instituțiilor Publice, precum și modificările aduse prin Legea nr. 111/2016 pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011.

Evenimentul se adresează reprezentanților autorităților publice, regiilor autonome înființate de stat sau de o unitate administrativ-teritorială,companiilor și societăților naționale, societăților comerciale la care statul sau o unitate administrativ-teritorială este acționar unic, majoritar sau la care deține controlul, societăților comerciale la care una sau mai multe întreprinderi publice dețin o participatie majoritară sau o participatie ce le asigură controlul.

Pentru o bună organizare a evenimentului, asteptam confirmările de participare în scris (talonul de participare click aici) până în data de 24 martie 2017.

Costurile de participare sunt de 120 lei/pers plus TVA . Plata se face la casieria Camerei de Comerţ şi Industrie Brasov, sau prin bancă în contul RO 18BRDE080SV05853520800 deschis la BRD–GSG BRASOV, cod fiscal RO 4443167.

Relaţii suplimentare: Departament Relatii, tel:0268/547085, fax 0268/547086, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .