News CCI Brasov

Târgul internațional din industria lemnului expoDESIGNwood 2017

(0 voturi)
Târgul internațional din industria lemnului  expoDESIGNwood 2017

Timp de 3 zile orașul Brașov va deveni capitala Industriei Lemnului !

Camera de Comerț și Industrie împreună cu Revista Intarzia&Castor anunța organizarea ediției a XVI-a a celui mai mare târg internațional din industria lemnului, expoDESIGNwood 2017, care va avea loc în perioada 30 Martie-1 Aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina Brașov.

92 de firme din industria lemnului, care activează în sectorul de mobilă, prelucrarea lemnului, energie și exploatare forestieră, își vor monta standurile pe 4100 de metri pătrați și vor prezenta 180 de mărci internaționale. Brașovul va deveni astfel capitala industriei lemnului timp de trei zile.

Cum arată și cât costă casa visurilor în 2017?
La această întrebare vor răspunde jucătorii din industria de mobilă și producătorii de case din lemn din țară și din străinătate. Producătorii vor asambla casele la fața locului, iar prin intermediul unor softuri de ultimă generație vor fi proiectate piese de mobilier, cu ajutorul cărora vom afla ce forme și ce culori se poartă, care sunt tendințele privind amenajările interioare și avantajele caselor din lemn.

La târg vor fi aduse și cele mai noi utilaje, toate din import, care vor ușura munca celor care activează în domeniu din țara noastră. Dintre acestea amintim: tehnologii pentru prelucrarea secundară a lemnului, mașini pentru producerea de mobilă, diferite scule de mână și soluții de finisare, softuri și consumabile pentru domeniul industriei lemnului. Nu vor lipsi nici utilajele de prelucrare primară, precum nici cele forestiere. Este vorba despre utilaje de pădure, tractoare, trolii, instalații de uscare, ridicare, măsurare, CNC-uri, gatere, cazane, tehnologii de lemn de foc și circulare. În plus, vizitatorii vor avea parte și de demonstrații live pe CNC-uri de ultimă generație.
La deschiderea festivă a Târgului Internațional expoDESIGNwood, programată în 30 Martie, vor participa: președintele Asociației Forestierilor din România, Nicolae Țucunel, președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România, Aurica Serenyi, rectorul Universității Transilvania, Vasile Abrudan și președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Silviu Costea.

În data de 30 și 31 martie 2017 vor avea loc seminarii de prezentare a serviciilor oferite de centrele  Enterprise Europe Network din Brașov și Cluj-Napoca, conform agendei (click aici)

În premieră, în acest an la expoDESIGNwood, vizitatorii vor trebui să se înregistreze pe o platformă on-line, pe site-ul www.expowood.ro . În acest fel, vor fi înscriși automat în tombola cu premii pusă la dispoziție de către organizatori. Accesul se poate face și la fața ocului, dar cei care s-au înregistrat anterior on-line vor avea șanse duble la premii.

Informații suplimentare la www.expowood.ro