News CCI Brasov

Conferința Afaceri.ro

(0 voturi)
Conferința Afaceri.ro

Din nou la Brașov! Suita de conferințe Afaceri.ro revine în orașul de sub Tâmpa cu o conferința deja tradițională, cu speakeri de seamă și networking de calitate. 

Alchemy Consulting & Training SRL împreună cu Camera de Comerț și Industrie Brașov - Centrul Enterprise Europe Network (EEN), vă invită să participați vineri, 21.04.2017, orele 15.00, la Centrul de Evenimente LUX DIVINA Brașov, str 13 Decembrie nr 96 , unde va avea loc Conferința Afaceri.ro Brașov 2017.

Participanții la acest eveniment vor putea afla informații utile în cadrul conferinței (in plen) despre teme de actualitate, precum:
- Oportunități și provocări ale antreprenorilor brașoveni
- Finanțări
- Marketing
- Noi piețe
Printre speakerii care vor susține această conferință se regăsesc:
- Marius Alexa
- Sorin Peligrad
- reprezentant CCI Brasov
- Luca Florin - director FPIMM Brasov
- Christian Macedonschi - antreprenor
- Roxana Niculescu - reprezentant ANT
- Sorina Blejan – manager proiect Enterprise Europe Network Brașov
- Claudiu Vrinceanu - economist, fost secretar de Stat in Ministerul Economiei
- Dinu Mester – Everything rise and fall with leadership

Detalii despre Conferința Afaceri.ro Brașov veți putea găsi pe pagina web: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-2017/ și facebook: https://www.facebook.com/events/1002468826553531/

Informații suplimentare la partenerul local: Sorin Peligrad (0730830760, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ) și la Centrul EEN, Sorina Blejan, tel. 0268 547073, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .