News CCI Brasov

DENTA - ediția de toamnă

(0 voturi)
DENTA - ediția de toamnă

Vă informăm despre oportunitatea participării, in perioada 23-25 noiembrie 2017, la cea de-a XXXVI-a ediție a expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicina și tehnica  dentară DENTA. 

 

Editia de toamna DENTA este un eveniment dedicat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.

DENTA reprezinta cadrul perfect interactiunii de business, prin alaturarea expozitiei de un complex program de evenimente stiintifice ce vor include sesiuni de hands-on, cursuri si prezentari. Astfel, Pavilioanele Romexpo se vor transforma, timp de 3 zile, intr-un adevarat centru al specialistilor.

De ce sa participati la DENTA – editia de toamna 2017?

Veti avea posibilitatea de a va organiza propriul eveniment dedicat specialistilor chiar in Pavilionul Expozitional, in parteneriat cu ROMEXPO;
Romexpo va pune la dispozitia companiilor expozante un spatiu special creat pentru interactiune, contractare si vanzare;
Discount-urile, promotiile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii si newslettere;
Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio.

Inregistrare:

Va puteti inscrie la DENTA completand formularele de participare ce sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.denta.ro , iar pentru informatii suplimentare, puteti contacta echipa de proiect care va sta cu placere la dispozitie la urmatoarele date de contact:

Carmen Blasutti – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658;
Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.denta.ro