News CCI Brasov

Întalnire de afaceri România - China

(0 voturi)
Întalnire de afaceri România - China

Proiecte de colaborare, relaţii economice bilaterale, parteneriate doar cu ocazia vizitei delegației din China la CCI Brașov! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează vineri, 5 mai 2017, ora 11.30, la sediul CCI Brașov , în Sala de Conferințe, la o întâlnire de afaceri cu delegaţia Camerei de Comerț Internaționale Ningbo din China.

Cu acest prilej se vor discuta proiecte de colaborare şi se vor iniţia relaţiile economice între Judeţul Braşov şi Regiunea Ningbo. Totodată se va semna o strategie de cooperare pe termen mediu și lung.
Delegația chineză este formată din opt membri și anume:
• Chai Lida – Chairman of CCPIT Ningbo (China Council for Promotion of International Trade)
• Su Zheng– Staff of CCPIT Ningbo
• Yu Chenghai – Office Director of CCPIT Ningbo
• Zheng Dengke – Vice Director of Cixi Investment Promotion Bureau
• Shi Jiuhao – Vice Director of Xiangshan Investment Promotion Bureau
• Lu Lei – Director of Ningbo Talent Resources Office
• Zhang Rong- Manager of Romania Pavilion of Ningbo
• Zhang Jianjun-The Representative in Romania of CCPIT Ningbo

Ningbo ,oraș port la Marea Chinei de Est, este parte a provinciei chineze Zhejiang, fiind poziționat la aproximativ 200 de kilometri de Shanghai. Având o populație de 7,6 milioane de locuitori, Ningbo este recunoscut prin dimensiunea economică, istorică, universitară şi culturală, fiind unul din oraşele pilot din China în domeniul inovării. În 2013 a obţinut statutul de oraş cu cel mai bun mediu investiţional din China, fiind in acelasi timp unul dintre marii exportatori în domeniul produselor electrice, industriale, navale, al textilelor, alimentar (volumul exporturilor - 2 miliarde USD). Sectorul privat numără peste 50.000 de companii în domeniul industrial și contribuie în proporție de 80% la PIB. Valoarea vânzărilor în sectorul industrial este de 400 miliarde USD/an.
Întâlnirea este organizată din dorința de a stabili un dialog permanent cu oamenii de afaceri chinezi în vederea consolidării relațiilor bilaterale româno-chineze și creșterii investițiilor chinezești în România.
Termen de confirmare a participării - 3 mai a.c .
Informații suplimentare la e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel :0728137727, fax :0268-547086, persoană de contact : Luisa Paloș, Departament Relații.


 

TALON CONFIRMARE PARTICIPARE
Întâlnire de afaceri cu delegația chineză, 5 mai 2017, ora 11.30
Firma………………………………………………………………………..
Adresa………………………………………………………
Tel……………………………………E-mail……………………….…………………………..
WEB-Site……………………………
Domeniul de activitate…………………………………………………………………………
Participant……………………………………….………………Funcţia…………………………………………………………………….
Participant……………………………………….………………Funcţia……………………………………………………………………