News CCI Brasov

Maratonul DHL 2017

(0 voturi)
Maratonul DHL 2017

Dacă vrei să mişti lumea, începe cu tine! Participă!

Sâmbată, pe 17 iunie 2017 vă așteptăm din nou alături de noi pe Platoul Stânei Turistice din Poiana Brașov. Împreună vom da startul celei de-a 8-a ediții a evenimentului “Maratonul DHL Ștafeta Carpaților”.

Așa cum ne-am obișnuit, vom trăi împreună o experiență sportivă extraordinară, iar distracția va continua toată ziua cu Crosul Copiilor, festivitatea de premiere, concert și alte surprize.

Maratonul DHL este un maraton care poate face trecerea de la un maraton de asfalt către unul montan, de la un nivel mediu la nivelul avansat.

Datorită traseului montan care dezvăluie peisaje unice, pline de farmec și inspirație, participanții au parte de o experiență deosebită pe care nu o pot trăi la un maraton obișnuit. Diferenţa de nivel îi oferă un grad variat de dificultate, cu porțiuni mai grele pe partea montană de urcare și mai ușoare pe partea de plat pe asfalt. Astfel, este o competiţie adresată pasionaților de sport din toate categoriile de vârstă și pentru toate nivelurile.

Ştafeta este categoria în care participanții pot lucra în echipă pentru a obține rezultate de care să se bucure împreună.

Categoria maraton este destinată celor avansaţi, cu experiență în competiții sportive, în timp ce semimaratonul este pentru cei care sunt încă la început de drum și vor să îşi împingă limitele.

În fiecare an Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor susţine o cauză. În 2017, sprijinim din nou sportivii paralimpici români în efortul lor de a repeta performanţele fantastice de la Olimpiada de la Rio.

Informații suplimentare la https://maratondhl.ro/