News CCI Brasov

Eveniment: Drumul spre finanțarea afacerilor inovative în Regiunea Centru

(0 voturi)
Eveniment: Drumul spre finanțarea afacerilor inovative în Regiunea Centru

22.05.2017 - Soluții de afaceri în contextul specializării inteligente la nivel regional, modalități concrete de pregătire a afacerilor de viitor, soluții de finanțare a afacerii, lansarea centrului USH Pro Business - filiala Brașov. 

USH Pro Business, centru antreprenorial universitar, cu sediul principal la București, se extinde la Brașov pentru a se implica în activități de susținere a mediului de afaceri în Regiunea Centru.

Obiectivul noului centru este de a dezvolta o interacțiune eficientă cu mediile de afaceri locale, din perspectivă universitară.
Aveți prilejul sa aflați mai multe despre serviciile pe care le oferim în cadrul evenimentului „Drumul spre finanțarea afacerilor inovative în Regiunea Centru”, eveniment ce va avea loc în data de 22 mai 2017.

Relații suplimentare click aici.

Drumul spre finanțarea afacerilor inovative în Regounea centru

22.05.2017 - Soluții de afaceri în contextul specializării inteligente la nivel regional, modalități concrete de pregătire a afacerilor de viitor, din aceasta perspectivă, soluții de finanțare a afacerii, din perspectiva națională, regională, macro-regiunea Dunării și la nivel european, lansarea centrului USH Pro Business - filiala Brașov


Formular de confirmare a participării la eveniment.