News CCI Brasov

Eveniment ”Constanţa Port Container Day”

(0 voturi)
Eveniment ”Constanţa Port Container Day”

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării la evenimentul dedicat transportului de mărfuri containerizate şi a serviciilor logistice. 

Camera de Comerţ şi Industrie Cluj împreună cu Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa organizează evenimentul ”Constanţa Port Container Day”, ce va avea loc în data de 08 iunie 2017 la Grand Hotel Italia din municipiul Cluj-Napoca.

Evenimentul organizat în comun de cele două entităţi reprezentative pentru zonele economice în care îşi desfăşoară activitatea oferă participanţilor ocazia specială de a cunoaşte oportunităţile privind dezvoltarea transportului de mărfuri containerizate şi a serviciilor logistice, puse la dispoziţia oamenilor de afaceri din ţară şi străinătate de către cea mai mare platformă intermodală din România.

”Constanţa Port Container Day” oferă şansa de a aborda cele mai interesante şi critice aspecte ale traficului de mărfuri containerizate prin Portul Constanţa, a cărui poziţie geo-strategică unică în bazinul Mării Negre determină conexiuni comerciale atractive pentru tranzitul mărfurilor, care au ca origine/destinaţie Uniunea Europeană şi pot deservi rute de transport ce ating porturi din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

Consultați aici agenda evenimentului.

Găzduit într-o locaţie de top şi cu o ambianţă primitoare şi elegantă, evenimentul „Constanţa Port Container Day” lansează mediului de afaceri provocarea de a identifica noi oportunităţi de business spre beneficiul economiei româneşti.

Participarea este gratuită.

Informații suplimentare privind posibilitatea de cazare și tarifele percepute pentru aceste servicii sunt disponibile în cadrul formularului de înregistrare.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. prin completarea și transmiterea formularului de înregistrare disponibil aici, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la numărul de telefon: 0364-730985 până la data de 19 mai 2017.