News CCI Brasov

Gala Premiile Excelenței în Afaceri 2017

(0 voturi)
Gala Premiile Excelenței în Afaceri 2017

25 Mai 2017 - am celebrat împreună elita mediului de afaceri brașovean. 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov a organizat în 25 Mai 2017 cea de-a XII- a ediţie a manifestării Gala Premiile Excelenţei în Afaceri, eveniment care a celebrat elita mediului de afaceri brașovean, învingătorii în competiția economică desfășurată pe parcursul a peste 20 de ani.


costea-1”Este unul dintre evenimentele importante prin care Camera de Comerț și Industrie Brașov îi premiază pe cei care merită din județ, nu că ar fi firme care nu merită, dar acestea care sunt premiate realizează cifre de afaceri importante, au un număr mare de angajați, fiind motorul economiei brașovene (…) reprezentând și motorul vieții noastre cotidiene pentru că mare parte din taxele achitate la regăsim în infrastructură, cultură, spitale” a declarant domnul Silviu Costea, Președintele CCI Brașov.

 

La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale precum și parlamentari brașoveni.


vestea”Suntem alături de elita mediului de afaceri din județul Brașov, toți cei care în decursul ultimilor ani au adus contribuții deosebite atât la PIB-ul județului Brașov cât și la PIB-ul național. Sunt foarte importante și felicit pe această cale Camera de Comerț pentru faptul că se implică și crează un liant între mediul de afaceri și administrația publică”, Adrian Veștea-Președintele Consiliului Județean Brașov.

 

 

rasaliu”Felicitări Camerei de Comerț și Industrie pentru această organizare de excepție, pentru acești ani încare s-a implicat vizavi de acest eveniment, felicitări dumneavoastră pentru activitate (..) pentru succesul în afaceri” – Marian Rasaliu Prefect de Brașov

 


minzatu-1”Felicitări pentru noul concept , felicitări celor care an de an reușesc să performeze și sunt un model pentru tinerii antreprenori (…) avem nevoie de exemple positive așa încât inițiativa Camerei de Comerț și Industrie Brașov de a recompensa acele companii care fac performanță în domeniil elor de activitate este o inițiativă benefică” – Deputat Roxana Mînzatu

 

 


alexandru-vlad”Suntem onorați să fim alături de dumneavoastră, alături de Camera de Comerț și Industrie Brașov. Suntem (…) o firma cu sediul aici, de 16 ani suntem alături de brașoveni și vă mulțumim că suntem în seara aceasta alături de dumneavoastră” Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash & Carry – Partener Principal al evenimentului.

 


brenciu”Eu am fost invitat aici nu numai pentru că sunt o persoană mondenă ci și pentru că sunt și un om care s-a născut, a invățat, a trăit 20 de ani în Brașov. Sunt onorat pentru invitație și sunt onorat pentru ceea ce se va întâmpla pe scenă.” Horia Brenciu

 

 


dinga”O recunoaștere a oamenilor din firma pe care o conduc, în sensul de a accentua faptul că fără capitalul uman dintr-o firmă nu poți să ai niciun success (…) mulțumesc invitației Camerei de Comerț și Industrie Brașov (…) mulțumesc pentru diploma de excelență (…) care este a oamenilor cu care lucrez, ei au primit premiul acesta. Vă mulțumesc mult” , Vasile Dinga, Director General Duvanbeck Logistik.

 

doripesco”Sunt fericit să fiu alături de dumneavoastră și în mod deosebit să văd atât de multă lume cu care acum 20 de ani am început afacerile” – Dorin Crizbășan Director General Doripesco.

 

 


tiriac-1Mă bucur să fiu aici alături de dumneavăstră și îmi revine o misiune destul de grea: aceea de a-l reprezenta de domnul Ion Țiriac (…) și vă transmit mesajul Dumnealui: (…) țin în mod deosebit să felicit organizatorii pentru această inițiativă. Este un motiv de mândrie pentru mine că afacerile din orașul meu natal prosoeră și oamenii din spatele lor își dau interesul ca lucrurile să se miște în direcția corectă” - Mircea Varga CFO Ion Țiriac

 

cosmin”Schimbarea bună pentru imaginea Camerei în noua strategie de deschidere către mediul de afaceri, practic oferim acest eveniment mediului de afaceri brașovean (…) are nevoie de un eveniment de socializare, de premiere, un eveniment monden până la urmă, care premiază constanța în afaceri (…) mi-a făcut o deeosbită plăcere să constat că mediul de afaceri brașovean devine din ce în ce mai unit și este bine să realizăm că împreună suntem mai puternici, să ne bucurăm unii de alții” - Cosmin Roșia-Micu Directorul General al CCI Brașov.

 

La Gală au participat peste 400 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri, invitați, mass-media precum și reprezentanți ai autorităților locale.

Momentele de premiere au fost urmate de momente artistice: prezentări de modă, cabaret și momente de muzică de opera și operetă.