News CCI Brasov

Aspecte SSM în contextul provocărilor la nivel UE cu privire la îmbătrânirea forţei de muncă

(0 voturi)
Aspecte SSM în contextul provocărilor la nivel UE  cu privire la îmbătrânirea forţei de muncă

Aflați cele mai importante aspecte privind imbătrînirea forța de muncă participând Gratuit la seminarul din 20 iunie 2017. 

ENTERPRISE EUROPE NETWORK, prin organizaţiile Camera de Comerţ şi Industrie Braşov şi Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă și Protesan Serv SRL, vă invită să participaţi in ziua de 20 iunie 2017, cu începere de la ora 10.00, în Sala de Conferinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, str. M. Kogălniceanu nr. 18-20, Braşov, la seminarul cu titlul “Aspecte SSM în contextul provocărilor la nivel UE, cu privire la îmbătrânirea forţei de muncă”.

Structura seminarului este următoarea:
▪ Prezentarea serviciilor Enterprise Europe Network - Sorina BLEJAN ( Manager Centrul Enterprise Europe Network CCI Braşov )
▪ Prezentarea Campaniei EU-OSHA 2016-2017: Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele.
▪ Ghidul electronic privind îmbătrânirea.
▪ Munca în condiţii mai bune de securitate şi sănătate la orice vârstă: Instrumentul de vizualizare de date.
▪ Premiile EU-OSHA.
▪ Campania EU-OSHA 2018-2019 - Simona-Clara BÂRSAN ( Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca şi Ambasador EU-OSHA pentru organizaţiile Enterprise Europe Network România)
▪ Lucrători eficienți și sănătoși - Adaptarea sarcinii de muncă la vârstă - Lica UNGUREANU (Șef serviciu, Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov)
▪ Instrumente utile în evaluarea și controlul riscurilor - Vasile COMIATI ( Coordonator serviciu extern de prevenire și protecție, PROTESAN SERV SRL Brașov)

NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE !

Vă rugăm să confirmați prezența până cel târziu 16.06.2017, pe e-mail:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  și Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .