News CCI Brasov

Riscurile informatice în serviciile financiare

(0 voturi)
Riscurile informatice în serviciile financiare

Care sunt riscurile la care se expune mediul de afaceri și modalitățile de a reduce vulnerabilitățile le puteți afla în cadrul conferinței Cyber Risks in Financial Services.

Vă informăm despre oportunitatea participării la Conferința CyberRisks in Financial Services, care va fi organizată la Palatul Parlamentului în data de 9 octombrie 2014.

Organizatorul evenimentului este Media XPRIMM, care reprezintă un grup de presă, relații publice și evenimente, specializat în piața asigurăriilor și în industria de pensii private.

Scopul conferinței este de a analiza probleme complexe precum riscurile la care se expune mediul de afaceri si de a prezenta modalitati concrete de a reduce vulnerabilitatile.

Vor participa, alături de autorități, reputați specialiști din domeniul financiar-bancar, reprezentanți ai unor mari companii, furnizori de soluții informatice, precum: Ruxandra Avram, Șef Serviciu - Serviciul Monitorizare Sisteme de Plăți și Sisteme de Decontare, Banca Națională a României; Calin Rangu, Director Adjunct, Direcția Supraveghere Integrata, Autoritatea de Supraveghere Financiară; Cristina Metea, Director Juridic, Microsoft; Alexandru Negrea, Enterprise Architect,Oracle; Călin Rangu, Director Adjunct, Direcția Supraveghere Integrată, Autoritatea de Supraveghere Financiară; Cristina Metea, Director Juridic, Microsoft; Alexandru Negrea, Enterprise Architect, Oracle; Dan Tofan, Head of the Teclinical Division, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate; Valentin Vancea, CEO, Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice; Gabriel Tănase, Senior Manager, IT Advisory, KPMG; Eduard Simionescu, General Manager,GrECo JLT Romania, Armin Dinar, Senior Manager,Risk Assurance Solutions (RAS), PwC Romania și alții.

Site-ul oficial al Conferinței este www.cyberisks.ro, unde regăsiți toate informațiile despre conferința dar și formularul de înregistrare. Vă informam că nu se percepe taxa de participare.