News CCI Brasov

Reuniune cu parlamentarii brașoveni

(0 voturi)
Reuniune cu parlamentarii brașoveni

Teme concrete de discuție, propuneri de îmbunătățire a actelor normative care țin de legislativ- doar la întâlnirea cu parlamentarii brașoveni!

Camera de Comerț și Industrie Brașov are ca principal scop contribuția la dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil profesioniștilor, sprijinirea membrilor în raporturile cu autorităţile publice locale şi centrale şi cu organismele specializate.

Invitam toți membrii CCI Brașov la o reuniune cu parlamentarii brasoveni, care va avea loc vineri, 23 iunie 2017, ora 11, la sediul CCI Brasov.

Așteptăm teme concrete de discuție, propuneri de îmbunătățire a actelor normative care țin de legislativ, pe care să le punem la dispoziție din timp invitaților noștri, astfel încât reuniunea să fie una pro activa, aplicată pe problematica de interes a mediului de afaceri.

Vă rugăm să ne comunicați disponibilitatea dumneavoastra de a fi prezent la aceasta reuniune, prin completarea și remitearea talonului de mai jos la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

_____________________________________________________________________________

TALON DE PARTICIPARE , VINERI 23 MAI 2017, sediul CCI BV
Nume firma......................................................................................

Participant 1. .............................................................................. telefon ..........

2. .............................................................................. telefon ..........

Teme de interes/ discutie.......................................................................................