News CCI Brasov

Topul Național al Firmelor - faza județeană, octombrie 2017

(0 voturi)
Topul Național al Firmelor - faza județeană, octombrie 2017

Acum aveți oportunitatea de a deveni partener al evenimentului premium al comunității brașovene ajuns la cea de-a XXIV - a ediție!

Topul Național al Firmelor – Faza Judeţeană, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industrie Brașov este un reper pentru mediul de afaceri, o ierarhie a celor mai competitive firme din județul Brașov.

Organizat de peste două decenii de Camera de Comerţ și Industrie Brașov, Topul Național al Firmelor -faza județeană este un eveniment premium al  comunității de afaceri locale, al celor care, prin pasiune și perseverenţă, şi-au respectat angajamentul la excelenţă.

Este un clasament transparent și corect, realizat în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe, unitar valabilă la nivel național.

Elemente tehnice ale metodologiei:
- Corespondența dintre domenii și grupe de activitate 2017
- Elemente din situațiile financiare
- Ponderile indicatorilor utilizați la calculul punctajelor

Laureații din județul Brașov vor intra apoi în competiția pentru Topul Național al Firmelor.

Parteneriatul la acest eveniment vă dă ocazia de a vă prezenta produsele, serviciile și organizația celor mai importanți antreprenori brașoveni, celorlalți participanți.
De asemenea, expunerea dumneavoastră va fi majoră pe plan național datorită multiplelor canale de promovare a evenimentului pe care le utilizăm.

Partener principal al evenimentului  click aici.

Partener al evenimentului click aici