News CCI Brasov

Seminar: Soluţii rentabile pentru eficienţă energetică

(0 voturi)
Seminar: Soluţii rentabile pentru eficienţă energetică

19 octombrie 2017,  la Brașov, companiile interesate și consumatorii finali, sunt informați cu privire la beneficiile tangibile ale reducerii consumului de energie. Participare GRATUITĂ! 

Joi, 19 octomrbrie, de la ora 08.30, la hotel Kronwell, din Braşov, energynomics.ro organizează al patrulea eveniment dedicat Eficienţei Energetice: „Soluţii rentabile pentru eficienţă energetică”, în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

ANRE
Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.
Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri: Lisscom Braşov, Servelect, Phoenix Contact.a

Vrei să participi? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   sau sună la 021 230 20 22!

VORBITORI

andrei-ceclan

Andrei Ceclan, Senior Energy Advisor Servelect
marius-lepibzean

Marius Cătălin Lepinzean, Business Development Manager Phoenix Contact

 stefan-opris

Ştefan Opriş, Marketing Manager LISSCOMnicoleta-ion

Nicoleta Ion, Enero
TEME
Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.
Vino la „Soluţii rentabile pentru eficienţă energetică” pentru un dialog deschis privind
 Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
 Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
 Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
 Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
 Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale
Participare
Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.

Ne poți scrie la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  pentru a solicita o invitație!

În 2017 am organizat deja trei conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.


Conferinţele desfăşurate în cadrul campaniei de comunicare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”
Soluții pentru reducerea consumului de energie (18 mai, Cluj-Napoca) – articol post-eveniment
Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie (25 aprilie, Iaşi) – articol post-eveniment
Abordări inovatoare și noi tendințe în domeniul eficienţei energetice (22 iunie, Timișoara) – articol post-eveniment

 

Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri: Contempo Cars – BMW, Control Point, Lisscom Braşov, Servelect, Phoenix Contact.a
Parteneri media: Radio România Actualităţi, Best of Braşov

radio-romania-actualitati

best-of-energicomics


Partener suport: Camera de Comerț și Industrie Braşov

LOGO CCIBV fundal transparent
a
Parteneri strategici: AIIR-FV, #better.