News CCI Brasov

Seminar: Sistemul de plată defalcată a TVA

(0 voturi)
Seminar: Sistemul de plată defalcată a TVA

17 octombrie 2017 - aflați de la specialiști informații privind aplicarea prevederilor legale în domeniul TVA! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov în colaborare cu Direcția Regională a Finanțelor Publice Brașov organizează îndata de 17 octombrie 2017 începând cu ora 10,00, un seminar de informare  pe tema ”Sistemului de plată defalcată a TVA”.

Scopul acestui eveniment este de a veni în sprijinul agenților economici cu informații  privind aplicarea acestor prevederi legale ale noului sistem de plata defalcată a TVA. 

În agenda evenimentului este cuprinsă și tema ”Comunicarea electronică dintre contribuabili și ANAF prin serviciul Spațiul Privat Virtual”.

Temele vor fi prezentate de d-na Miruna Rimboi - inspector în cadrul Serviciului de Asistență Contribuabili, D.R.F.P. Brașov,   d-na Nicoleta Constantin - șef birou Asistență Contribuabili din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice și d-na Oana Folea -șef birou Asistență Contribuabil din cadrul Administrației pentru Contribuabili Mijlocii Brașov.

Evenimentul se va desfășura la sediul CCI Brașov, str. Mihail Kogîlniceanu 18-20, Sala de Conferințe, et. I.

Persoană de contact: d-na Luisa Paloș, tel. 0728/137727, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.