News CCI Brasov

DEMO METAL revine în această toamnă la Brașov

(0 voturi)
DEMO METAL revine în această toamnă la Brașov

Cel mai important eveniment din domeniul industriei prelucrării metalelor revine la Brașov!

Camera de Comerț și Industrie Brașov prin Centrul Enterprise Europe Network și Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor.

Cea de-a VII-a ediție a DEMO METAL, cel mai important eveniment organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2017, pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina.

Scopul evenimentului este de a susține evoluția afacerilor locale din industrie, de a atrage noi investiții și de a încuraja parteneriate internaționale. Această ediție a Demo Metal reunește 70 de companii și prezintă ultimele noutăți dedicate industriei prelucrării metalelor. Prin alinierea temelor abordate la tendințele din industria mondială de profil și aprofundarea/dezvoltarea lor continuă, DEMO METAL Brașov 2017 este pe punctul de a deveni un eveniment de referință în domeniu în Europa de Est.

Sunt așteptați să participe toți specialiștii și reprezentanții companiilor interesate de noutățile domeniului, pe care furnizorii prezenți le oferă producătorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCȚII DE MAȘINI, etc.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Demo Metal http://demometal.ro/

Persoana de contact: Sorina Blejan, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 0268 547073