News CCI Brasov

Indagra Brokerage Event 2017

(0 voturi)
Indagra Brokerage Event 2017

Vă invităm la Indagra Brokerage Event 2017 - eveniment adresat companiilor care activeaza în domeniul agriculturii, industriei alimentare și băuturilor! 

Camera de Comerț și Industrie Brașov în colaborare cu Enterprise Europe Network (EEN),vă invită la INDAGRA Brokerage Event 2017, eveniment adresat companiilor care activeaza în domeniul agriculturii, industriei alimentare și băuturilor, ce va avea loc în Bucureşti, la Complexul Expoziţional ROMEXPO (Bd. Mărăşti nr. 65-67, sector 1), în perioada 26 - 27 octombrie 2017, între orele 10.00 și 18.00.

INDAGRA 2017 - cea mai mare expoziție din industria agroalimentară din România și Europa de Sud-Est, cu peste 500 de participanți, 60.000 de vizitatori și o prezență internațională puternică, care va avea loc în perioada 25-29 octombrie 2017. 

INDAGRA Brokerage Event 2017 reprezintă o oportunitate importantă pentru a găsi noi parteneri de afaceri, pentru a împărtăși și descoperi tehnologii inovative și a iniția cooperări transfrontaliere. Participanții pot solicita să li se stabilescă în avans întâlniri de afaceri în funcție de interesele lor de cooperare.
INDAGRA Brokerage Event 2017 se adresează firmelor ce activează în următoarele sectoare:
• producători și distribuitori de utilaje agricole;
• echipamente pentru irigații;
• semințe și material săditor;
• îngrașăminte;
• sere și solarii;
• echipamente zootehnice;
• producători și distribuitori de echipamnete zootehnice, pentru creșterea animalelor și păsărilor, abatorizare;
• producători și distribuitori de produse și echipamente în domeniul horticulturii și viiticulturii;
• industria alimentară;
• vinuri, bauturi alcoolice şi non-alcoolice.

Participarea la sesiunea de brokeraj este gratuită.

Site-ul evenimentului INDAGRA Brokerage Event 2017 este:
https://www.pitchandmatch.com/event/INDAGRA2017_B2B  iar înregistrarea participanților și stabilirea întâlnirilor se face prin serviciul online al evenimentului de brokeraj INDAGRA 2017, disponibil la adresa: www.pitchandmatch.com/event/INDAGRA2017_B2B/signup 

Deoarece data limită de înscriere la evenimentul de brokeraj INDAGRA 2017 este 20.10.2017, vă recomandăm să vă înregistrați la adresa de mai sus cât mai curând posibil, pentru a vă crește șansele de a avea întâlniri de afaceri profitabile.

Pentru clarificări sau informații suplimentare: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
een-5-10-2017