News CCI Brasov

Topul Național al Firmelor - faza județeană, ediția 2017

(0 voturi)
Topul Național al Firmelor - faza județeană, ediția 2017

Cea de-a XXIV-a ediție a celui mai mare eveniment de afaceri a premiat companiile brașovene care au reușit să facă performanță în domeniul lor de activitate! Află dacă ești în clasament! 

Clasamentul a fost întocmit conform unei metodologii unice pe țară, având la bază rezultatele financiare ale societăţilor comerciale pentru anul 2016 furnizate de Ministerul Finanţelor Publice, bazele de date ale Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, precum şi informaţiile despre firme rezultate din activitatea Camerei.

Acesta a fost structurat pe şase domenii de activitate, împărţite în 404 de grupe, în funcţie de codul CAEN: cercetare-dezvoltare şi high-tech; industrie; agricultură, silvicultură, pescuit; construcţii; servicii ; comerţ si turism. Un alt element de care s-a ţinut seama a fost mărimea societăţilor comerciale.
Conform datelor oficiale, 22666 de companii care au depus bilanturi pentru anul 2016. Dintre acestea un numar de 6992 au indeplinit conditiile pentru a fi luate in considerare la intocmirea clasamentului. Cei care s-au remarcat în mod deosebit sunt însă 2051 companii care au transformat provocările în oportunități, iar prin rezultatele excepționale obținute, au reușit să situeze firmele în primele trei locuri ale clasamentului.

La eveniment au fost prezente peste 400 persoane: reprezentanți ai companiilor laureate, oficialități ai administrației locale, reprezentanți ai mass-media brașoveană.

Lista laureaților poate fi consultată aici.