News CCI Brasov

Seminar: Un consumator informat este un consumator protejat

(0 voturi)
Seminar: Un consumator informat este un consumator protejat

7 decembrie 2017 - vei afla cum poți proteja consumatorul!  Participare GRATUITĂ! 

een-nou-2017

Camera de Comerț și Industrie Brașov - Centrul Enterprise Europe Network în parteneriat cu Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor vă invită, în data de 07.12.2017, ora 12.00, in Sala de Conferințe a CCIBV (b-dul Mihail Kogalniceanu nr. 18) la workshop-ul unde vei afla cum poți proteja consumatorul.

Seminarul se încadrează într-un amplu program de consiliere și informare în ideea prevenției, pentru a nu se ajunge la sancțiuni.

Ținând cont de apropierea sărbătorilor de iarna care vor aduce în zona un numar mare de turiști, considerăm utilă întâlnirea cu expertii CRPC:

- dl Susanu Sorin - comisar șef

- dl.Benea Silviu - șef birou Supraveghere piață

care vor răspunde la toate întrebările dvs.urmând a da sfaturi necesare protejării consumatorilor pentru evitarea situațiilor în care legea ar fi încălcată.


Evenimentul se adresează agenților economici care activează în alimentație publică, turism și servicii turistice.

Enterprise Europe Network (EEN) a fost lansata in anul 2008 de catre Comisia Europeana. Aceasta este cea mai mare Retea de Centre pentru sprijinirea afacerilor, pregatite sa ofere informatii si consultanta GRATUITA in scopul cresterii competitivitatii si gradului de inovare al firmelor pe piata externa.

Prin Centrul EEN puteti intra in contact cu firme externe, interesate sa colaboreze cu mediul de afaceri romanesc,  relatii suplimentare - dna. Blejan Sorina – manager proiect.

Cu convingerea ca prezența dvs. la manifestarea sus-amintită este o șansă pentru noi oportunități de afaceri, vă rugăm să confirmati participarea dvs. până în data de 07.12.2017 la tel.: 0268-547073, 0268-547082, int. 139, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

een-5-10-2017

 


TALON DE CONFIRMARE - 7 decembrie ora 12.00

participare gratuita

FIRMA……………………………………………………………………….

PARTICIPANTI: 1….……………………………tel…………………..email…………………………………

2…………………………………tel……………….email………………………………………………

Intrebari / teme de discutie ............................................................................................................