News CCI Brasov

ROMMEDICA 2018

(0 voturi)
ROMMEDICA 2018

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării  la ROMMEDICA! Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov! 

În perioada 19 - 21 aprilie 2018, cea de-a XXVIII-a ediție a ROMMEDICA - Târg internațional de medicină și farmacie.

ROMMEDICA 2018 va avea loc in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, intr-unul din noile spatii expozitionale inaugurate in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.904 mp, pavilionul B1 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

ROMMEDICA 2018 are loc in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara. Prin organizarea celor doua evenimente si manifestari conexe intr-o noua locatie ne propunem sa oferim atat expozantilor cat si vizitatorilor un mediu profesionist, construit si utilat la standarde internationale.

Astfel, Romexpo se adapteaza nevoilor pietei, cerintelor expozantilor si exigentelor vizitatorilor, avand ca scop cresterea continua a numarului de expozanti si vizitatori specialisti, imbunatatirea vizibilitatii prin sustinerea unei campanii de promovare targetata si complexa, prin:

Flexibilitate - personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
Realizarea unui program amplu de conferinte si seminarii realizate cu sprijinul cunostintelor si experientei dobandite de expertii romani si straini din domeniu;
Abordare directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
Sustinerea participarii si promovarii firmelor expozante prin transmiterea de newslettere catre baze de date targetate de vizitatori specialisti;
Selectarea si actualizarea constanta a bazei de date prin platforma online de invitare a vizitatorilor specialisti;
Acces facil pentru vizitatori prin achizitionarea biletului de intrare online si, ulterior, prin simpla scanare a codului de bare de pe smart phone sau de pe varianta printata a acestuia.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la ROMMEDICA, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Carmen Blasutti – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Web: www.rommedica.ro