News CCI Brasov

TransLogistica EXPO 2018

(0 voturi)
TransLogistica EXPO 2018

Editia a 4-a, Bucuresti, 26-28 septembrie, Romexpo - cel mai așteptat eveniment în domeniu!

„Ajunsă la cea de-a IV-a editie, TransLogistica EXPO 2018, este cel mai asteptat eveniment din transport, logistica si supply chain din Europa centrala si de sud est si vine cu atat de multe noutati incat o putem denumi NOUA TransLogistica EXPO” declara Victoria Lupu – directorul evenimentului.

Noua TransLogistica EXPO 2018 devine un eveniment dinamic, organizat in noul Pavilion B1 din Romexpo, intr-o perioada noua (26-28 septembrie) si cu un concept nou care include categorii noi, evenimente noi (Bulk Transport, Retail Logistica, FinTransport) precum si SALONUL CAMIONULUI, organizat in premiera la aceasta editie a TransLogistica Expo.
Pe parcursul celor trei zile, TransLogistica EXPO 2018 nu vor lipsi deja traditionalele conferinte si workshopuri (Green Logistica, TransCaspian Route, Pharma Logistica), TARGUL DE JOBURI SI CARIERE TransLogistica sau „GALA TransLogistica CSR”.

La Conferinta Internationala de deschidere din acest an – TransLogistica DELIVERING THE FUTURE – organizata sub semnul noutatilor si al solutiilor din viitorul transportului si logisticii – sunt invitate peste 300 de oficialitati de prim rang, manageri de top, factori de decizie, investitori, oameni de afaceri din regiune.

Organizat pe aproape 7000 mp, cel mai amplu eveniment B2B de transport si logistica asteapta la standuri peste 100 de expozanti si 10 000 de vizitatori.

Categorii participante: constructori/ importatori/ dealeri vehicule comerciale, transport (rutier, feroviar, maritim aerian, special), case de expeditii, curierat, logistica, intralogistica, echipamente de ridicat, parcuri industriale si logistice, dotari si servicii auxiliare, software management trafic/stocuri/spatii depozitare, e-commerce, procesare date, climatizare, automatizare, institutii de invatamant, centre de formare, asociatii si organizatii profesionale

Pentru inscrieri, echipa de vanzari TransLogistica Expo va sta la dispozitie.

Solicitati documentatia necesara pe mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ,sau telefonic 0740227403 - Alina Mihaela Ursu