News CCI Brasov

DENTA 2018

(0 voturi)
DENTA 2018

ROMEXPO S.A. vă invită să participați, în perioada 19-21 aprilie 2018, la cea de-a XXXVII-a ediție DENTA, expoziție internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară - ediția de primavara. 

DENTA se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Editia de primavara DENTA se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara. Acest eveniment nu este doar o expozitie de produse si echipamente, ci ofera si posibilitatea de contractare si vanzare.

DENTA se va organiza in aceeasi perioada cu ROMMEDICA - Targul international de medicina si farmacie. Prin organizarea celor 2 manifestari cu tematica complementara, pavilioanul B1 se vor transforma, timp de 3 zile, intr-un adevarat centru al specialistilor din medicina.

De ce sa participati la DENTA de primavara 2018?

Tematica extinsa: consumabile medicale specifice de protectie, produse de igiena si preventie, igiena si siguranta muncii, companii de asigurari, designeri de cabinete si clinici dentare, servicii de curatenie;
Beneficiati de oportunitatea de a va organiza participarea intr-un pavilion construit la standarde internationale;
Romexpo va pune la dispozitia companiilor expozante un spatiu special creat pentru interactiune, contractare si vanzare;
Discount-urile, promotiile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii si newslettere;
Campanie de promovare complexa si puternic targetata catre atragerea vizitatorilor specialisti - online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
Se vor organiza evenimente stiintifice dedicate vizitatorilor specialisti.


Inregistrare: Va puteti inscrie la DENTA completand formularele de participare care sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.denta.ro/formulare-participare , iar pentru informatii suplimentare, puteti contacta echipa de proiect care va sta cu placere la dispozitie la urmatoarele date de contact:

Mihaela Pane – Manager Proiect
Mobil: 0749 275 222
Fax: 021 207.70.70
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.denta.ro