News CCI Brasov

Întâlnire cu companiile din orașul Zărnești

(0 voturi)
Întâlnire cu companiile din orașul Zărnești

15 martie 2018 - vă invităm să participați la o întîlnire  cu scopul de a discuta problemele societăților comerciale din Zărnești! 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov în calitatea sa de reprezentant al mediului de afaceri braşovean, Centrul Enterprise Europe Network din cadrul CCIBV, împreună cu Primaria Oraşului Zărneşti, organizează în data de 15 martie, ora 16.00, o întalnire cu mediul de afaceri din Zărneşti, cu scopul de a lua nota de problematica derulării activităţii lor. 

Avem onoarea de a vă invita să participaţi la această intalnire - care va avea loc în sala de conferinţe a restaurantului Transilvania din Zărneşti - şi, împreună cu dumneavoastră, cu parlamentarii braşoveni să identificăm soluţiile optime pentru dezvoltarea afacerilor din oraşul Zarneşti.

Cu această ocazie, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov va prezenta oportunităţile de finanţare disponibile începând cu ianuarie 2018, serviciile oferite companiilor si posibilităţi de internaţionalizare a afacerilor prin reteaua Enterprise Europe Network.

Considerând evenimentul o oportunitate de dialog eficientă între reprezentanţi ai Parlamentului României, instituţii deconcentrate şi administraţia locală pe de o parte şi mediul economic pe de alta parte, sperăm să fiţi alături de noi în acest demers şi vă apreciem disponibilitatea dumneavoastră de a participa la această dezbatere.

Informții suplimentare la Departamentul Relații, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

antet-jos-zarnesti