News CCI Brasov

Ziua Energiei la Brașov, ediția a X-a

(1 Vot)
Ziua Energiei la Brașov, ediția a X-a

Vă invităm să participați, gratuit, la cel mai cunoscut eveniment din domeniul energiei din România! 

A X-a ediție “Ziua Energiei” Brașov devenită una dintre cele mai cunoscute conferințe din domeniul energiei din România și în același timp, unul dintre cele mai importante evenimente din Brașov, organizată de REPOM, va avea loc: Vineri, în data de 16 martie 2018, Ediția aniversară “Ziua Energiei” Brașov, la hotel Kronwell Brașov, începând cu ora 08:30.
Tema ediției: “[Ziua] Energiei Viitorului”

Vă invităm să participați la acest eveniment dedicat viitorului pieței de energie la nivel românesc și european, în contextul viziunii Uniunii Energetice Europene, al strategiei României pentru 2030 și al previzionării viitorului energiei 4.0.

Președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii a Camerei Deputaților din Parlamentul României, Dl. Iulian Iancu, detaliind implicațiile strategiilor asupra sectorului industrial al României, împreună cu fostul Ministru al Mediului din Bulgaria și Membru al Fundației Europene pentru Climă, Londra, Dl. Julian Popov, care va schița strategiile CESEC în Regiunea Balcanică, alături de Dna. Corina Popescu, CEO Transelectrica, Dl. Zoltan Nagy-Bege, Vice-președinte ANRE, Dl. Bogdan Badea, Președinte Directorat Hidroelectrica SA, Paola A. Yanguas Parra, Climante Analytics GMBH, Berlin, precum și experți din țară și din străinătate, își vor expune punctele de vedere asupra pieței de energie concentrându-se pe resursele de energie regenerabilă și vor discuta despre posibile schimbări ale legislației și regulamentelor, dar și despre direcțiile în dezvoltarea pieței de energie.

Participarea este, ca de obicei, gratuită, evenimentul beneficiind de traducere simultană engleză – română.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici