News CCI Brasov

Seminar de informare din cadrul proiectului POCU/82/3/7/106160 cu titlul ”AFACERIȘTI ÎN CENTRU!”

(0 voturi)
Seminar de informare din cadrul proiectului POCU/82/3/7/106160 cu titlul ”AFACERIȘTI ÎN CENTRU!”

27 martie 2018, Alba Iulia - Seminar de informare din cadrul proiectului POCU/82/3/7/106160 cu titlul ”AFACERIȘTI ÎN CENTRU!”. 

antet-sus-afaceristi

Camera de Comerț și Industrie Brașov are onoarea de a vă invita să participați la Seminarul de informare din cadrul proiectului POCU/82/3/7/106160 cu titlul ”AFACERIȘTI ÎN CENTRU!”, care va avea loc la data de 27 martie a.c., ora 11, în Sala de consiliu a Camerei de Comerț și Industrie Alba, str. Frederik Mistral, nr. 3, et. I, Alba Iulia.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici

Proiectul este implementat de Asociația Europeană pentru o Viață mai Bună, în calitate de lider de parteneriat, Mondo Consultanță, Primăria Municipiului Făgăraș și Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Obiectivul general al proiectului constă în sprijinirea antreprenoriatului în domeniul non-agricol din zonele urbane din regiunea Centru prin creșterea competențelor manageriale și antreprenoriale pentru un număr de 450 de persoane care vor fi selectate dintre cei 490 de participanți la 14 seminarii de informare derulate în cadrul proiectului.
Grupul țintă al proiectului vizează un numar de 450 persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
• intenționează să-și deschidă o afacere non-agricolă în mediul urban;
• au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban din regiunea Centru, respectiv în cele 6 județe din regiunea Centru: Brașov, Sibiu, Mureș, Alba, Harghita și Covasna;

Criteriile de selecție pentru întreg grupul țintă sunt multi-dimensionale și vizează:

 calitatea de șomer sau persoană inactivă/angajată, inclusiv persoană care desfășoară o activitate independentă;
 resedinta sau domiciliul membrului GT
 studii medii/liceu (cu sau fără diplomă de bacalaureat)
 nu beneficiază de finanțare prin alte proiecte pentru servicii de tipul celor oferite în cadrul proiectului;
 nu sunt absolvenți ai unui curs identic cu cel oferit în proiect și anume ,,Competențe antreprenoriale” și nu dețin certificat de absolvire ANC pentru acest tip de curs.

NU POT PRIMI FINANȚARE în cadrul acestui proiect: Tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au loc de muncă) cu vârsta între 16-24 de ani.
Vă vom oferi mai multe informații privind:
 Formarea profesională în antreprenoriat;
 Organizarea concursului de planuri de afaceri în vederea selecției celor finanțabile;
 Organizarea și efectuarea stagiilor de practică pentru cei 54 de viitori antreprenori;
 Asistență pentru înființarea și demarararea celor 54 de afaceri;
 Monitorizarea funcționării și dezvoltării celor 54 de start-up-uri înființate prin intermediul a două birouri de monitorizare și verificare afaceri.

Așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare până vineri, 23 martie a.c., orele 13:00, persoana de contact: Adrian Rogoz - Expert asistent selectare, recrutare și monitorizare grup țintă Alba - tel: 0728 137 724, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Expert Coordonator Partener C.C.I. Brașov,
Daniela Emilia GIOL

antet-jos-afaceristi