News CCI Brasov

Forumul de Afaceri Dunărean 2014

(0 voturi)
Forumul de Afaceri Dunărean 2014

Vă facem cunoscută oportunitatea de a participa la Forumul de Afaceri Dunărean 2014 - cea de a treia ediție - care se va desfășura în Serbiala, la Belgrad și Novi Sad, în perioada 27-29 octombrie 2014.

Scopul acestui Forum este de realizare a obiectivului strategiei europene privind dezvoltarea cooperării regionale și schimbul de cele mai bune practici din zona dunăreana.
Organizatorii Forumului sunt: CEDEF - Forumul de Dezvoltare al Europei Centrale, Media Invent, Universitatea din Belgrad și din Novi Sad, SIEPA – Agenția de Promovare a Exportului și Investițiilor din Serbia, Camera de Comerț și Industrie a Serbiei,  Autoritatea Industriei Energiei Electrice din Serbia și Autoritatea Industriei Energiei Electrice din Ungaria.
Programul Forumului cuprinde in principal: sesiuni plenare, prezentări power -point privind dezvoltarea durabilă a sectorului energetic, agricol, investiții, transport, resurse de apă, inovații și industria verde precum și dezbateri și discuții bilaterale. Cu acest prilej va avea loc și ceremonia de acordare a prestigiosului premiu "Danube Flower".
La acest eveniment sunt așteptați să participe peste 600 de invitați din regiunea dunăreană: oameni de afaceri, conducători ai unor instituții centrale, ai camerelor de comerț  ca  multiplicatori  de  informații,  ai  mass-media,  etc.  Formularul  pentru inregistrarea on-line a participării se gaseste la adresa de website: http://cedeforum.org/prij avedunav.html.
Participarea la Forum nu presupune plata vreunei taxe, participanții urmând a-și acoperi cheltuielile de deplasare, cazare și diurna.
 
Firmele și organizatiile interesate să participe pot obține programul evenimentului și alte informații de la adresa website: http://www.cedeforum.org/.