News CCI Brasov

Conferința Transport 4.0, 11 mai, Brașov

(0 voturi)
Conferința Transport 4.0, 11 mai, Brașov

Vă invităm să participați la evenimentul dedicat transportatorilor! 

Segmentul operatorilor de transport rutier de mărfuri este situat într-o realitate ce se schimbă în mod continuu. Acest dinamism este conferit de un cumul de factori precum cel legislativ, cel uman, cel tehnologic, care împreună pot constitui oportunități sau primejdii pentru transportatorii români.

Cât de mult este afectat segmentul operatorilor de transport rutier de mărfuri din România de reglementările legislative naționale sau internaționale, ce impact are asupra activității acestora lipsa șoferilor, cum să găsim mai ușor soluțiile potrivite pentru o afacere de succes? Acestea reprezintă o parte din întrebările la care ne propunem să răspundem împreună cu reprezentanți ai pieței și mulți invitați de seamă din toată țara, în cadrul Conferinței Transport 4.0. Evenimentul va avea loc în data de 11 mai în Brașov, la Centrul de evenimente și conferințe Lux Divina.

Trans.eu împreună cu International Alexander Holding, alături de reprezentanți ARILOG, FORT precum și oameni cu o vastă experiență în industrie, doresc să inițieze o dezbatere pe problemele momentului, să analizeze evoluția tehnologică din industrie și să găsească împreună cu invitații soluții eficiente pentru o dezvoltare durabilă a pieței române de transporturi.
În plus, pe lângă sesiunile de conferințe și dezbateri, evenimentul va fi gazda unor sesiuni de networking, organizat de către specialiști în domeniu. Vor avea loc ședințe programate în funcție de preferințele participanților, astfel încât invitații vor beneficia nu numai de informații valoroase pentru afacerea lor ci și de contacte ale potențialilor parteneri.
Conferința Transport 4.0 va avea loc în data de 11 mai începând cu ora 12.00, o zi productivă în care toți invitații se vor bucura de informații noi, dezbateri ale problemelor actuale, networking, programe artistice, și cină de afaceri.

Conferința Transport 4.0 se bucură de sprijinul partenerilor media TransINFO, revista Tranzit, revista Intermodal&Logistics, revista Capital, compania Atelier Image, ARILOG, și a sponsorilor FireTMS, Marsh, Windsoft, CTE Trailers, Krone, Transics, Raiffiesen Bank, Tiriac Auto, Mercedes, TSG Euroshell, 123 Logistics.

Așteptăm înscrierile la eveniment la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și la numărul de telefon 0735.582.131.