News CCI Brasov

Balul Florilor, eveniment caritabil

(0 voturi)
Balul Florilor, eveniment caritabil

18 mai 2018- Eveniment caritabil dedicat proiectului educațional „ Sănătate în școli”. 

Asociația Start Voluntar vă invită să deveniți parte a evenimentului caritabil „Balul Florilor”, organizat vineri, 18 mai 2018, la Q Events Brasov, începând cu orele 18:30.
 „Educaţia este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea!”
 In acest sens, va facem cunoscuta intentia de a demara in scolile din judetul Brasov Programul „Mens Sana In Corpore Sano” - program pentru dezvoltarea armonioasa a elevilor, pentru prevenirea deficiențelor posturale, nutritie si stil de viata sanatos, igiena mentala, program ce face parte din Proiectul „ Sanatate in scoli”, proiect implementat alaturi de partenerii nostri Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov si Directia de Sanatate Publica Brasov.
Pentru a putea performa în activitățile noastre avem nevoie de sprijinul întregii comunități brașovene!

De ce „Balul Florilor”?
• SĂ LĂSĂM FLORILE SĂ VORBEASCĂ PETRU NOI!
Să recunoaștem, fiecare dintre noi a transmis, nu doar o dată, prin intermediul unui buchet de flori, un mesaj pentru care nu găsea cuvintele potrivite. Fie că vrem să facem o declarație de dragoste dar romantismul nu este cel mai mare atu al nostru, fie că ne străduim să spunem cel mai frumos „Mulțumesc!” din lume, dar vorbele ni se par prea mici, fie că ne dorim doar să aducem cuiva zâmbetul pe buze, florile sunt aliatul nostru cel mai de nădejde.
Florile vorbesc pentru noi încă din cele mai vechi timpuri.Fiecare floare are o semnificație aparte, de aceea un buchet de flori reușit trebuie să spună o poveste, să transmită un mesaj, să trezească o emoție. Buchetele noastre nu se vor emoționa deloc atunci când trebuie să transmită mesajul fiecaruia dintre noi mai departe și o vor face în cel mai candid mod cu putință.
• Organizăm prima editie a evenimentului caritabil cu scopul sensibilizării comunității locale cu privire la problematica Sanatatii și importanța Preventiei in dezvoltarea armonioasa fizica si mentala a copiilor;
• Ne propunem ca in aceasta seara a generozitatii si prieteniei sa colectam fonduri pentru sustinerea proiectului „ Sanatate in scoli” ai carui beneficiari sunt elevii din scolile brasovene;
• Intr-o locatie de inalta clasa va vom incanta cu momente artistice deosebite, alaturi de prietenii nostri de la VIBE by Bogdan si Mugurel si trupa de cabaret Rising Sun, divertisment de calitate si alte momente surpriza.

Persoane contact:
Diana Niță, tel. 0746.046.466
Claudia David, tel. 0733.158.867
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Site: www.startvoluntar.ro 
Facebook: Start Voluntar