News CCI Brasov

Conferința IFS

(0 voturi)
Conferința IFS

Cele mai noi informații din domeniul standardelor de calitate emise de IFS, doar  participând la evenimentul din 17 mai 2018! Facilități la înscriere pentru membrii CCI Brașov!

În data de 17 Mai 2018  se va desfășura Conferința IFS organizată de IFS Management (Germania) împreună cu INAQ Consulting – IFS Training Center în România  la hotel Marshal Garden, în Bucuresti.

Vă informăm despre următoarele facilitati la inscrierea dumneavoastra ca membru CCI Brasov:

Pentru 2 participanti din partea companiei dumneavoastra beneficiati de 10% reducere la tariful preferential anuntat (400 RON cu TVA inclus).

Pentru 3 sau mai multi participanti din aceeasi companie se aplica o reducere de 25% a taxei de participare.

Participanţii la Conferinţă beneficiază suplimentar de 10% discount la oricare dintre cursurile din programul INAQ Consulting - IFS Training Center aferent semestrului II / 2018.

Conform agendei pe care o puteti consulta aici, Conferinta se adreseaza si altor functiuni din cadrul companiei in afara personalului din calitate, productie. Prezentarile vizeaza si personalul din marketing-vanzari, achizitii.

În măsura în care hotarâţi să participaţi, vă rog să transmiteţi intenţia dvs. expresă, respectiv FORMULARUL de ÎNSCRIERE (pe care-l găsiţi şi ataşat) cât mai repede cu putinţă astfel incât să beneficiaţi de tariful preferenţial pentru înscrierea până la 11 Mai 2018, respectiv reducerile mentionate.

Pentru orice clarificari, intrebari si / sau informatii suplimentare sunt doar la un telefon / email distanta pentru dvs.

Au mai rămas câteva zile

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Persoană de contact: Ionuț NACHE, Director General

INAQ Consulting

Tel / Fax: +4021.242.95.21
Mobil: +40722.517.971

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.inaq.ro