News CCI Brasov

Webinars: Analiza politicilor economice și industriale EU-Japan

(0 voturi)
Webinars: Analiza politicilor economice și industriale EU-Japan

Vă informăm despre oportunitatea participării la seminarii  privind analiza politicii economice și industriale UE-Japonia, care va avea loc în iunie 2018! 

1 / "Fotonica pentru știința vieții și producția industrială în Japonia: o imagine de ansamblu a pieței pentru IMM-urile din UE care lucrează în domeniul fotonicii"
de Sarunas Vaskelis (participant la Minerva)
Data: 4 iunie 2018 - Ora: de la 14:00 la 15:00 CET
Termen de înregistrare: 31 mai 2018
Conţinut:
Japonia este încă o piață foarte relevantă pentru fotoni, cu o cotă de piață globală de 30% (2015), inclusiv producția de peste mări. Acest webinar va oferi IMM-urilor din UE informații de piață pentru a ajuta la luarea unor decizii mai bine informate atunci când intră pe piața japoneză. Se bazează pe cercetarea (inclusiv discuțiile cu peste 20 de companii și organizații), realizate de autor în timpul programului de burse MINERVA de 6 luni la Centrul de cooperare industrială UE-Japonia în Japonia. Webinarul va include o scurtă trecere în revistă a pieței fotonice și analiza companiilor (de asemenea, o prezentare generală a distribuitorilor și asociațiilor). Organizațiile de finanțare a cercetării și cercetării vor fi introduse împreună cu o analiză a oportunităților de achiziții publice. Webinarul va include, de asemenea, o prezentare generală a evenimentelor relevante din Japonia și o discuție cu privire la provocările și oportunitățile din acest sector.

2 / "Oportunități de cooperare între UE și Japonia privind biotehnologia în domeniul sănătății: Japonia Bioventures Peisaj"
de Esther Rodregas (participant la Minerva Fellow)
Data: 11 iunie 2018 - Ora: de la 14:00 la 15:00 CET
Termen de înregistrare: 7 iunie 2018
Conţinut:
Japonia este una dintre țările majore pe care companiile europene de biotehnologie le au în direcția extinderii atunci când vine vorba de internaționalizare. Bazându-se pe o cercetare de 6 luni desfășurată în Japonia, acest webinar intenționează să fie o sursă utilă de informații pentru IMM-urile și grupurile europene, având în vedere potențiala cooperare cu Japonia.

ELIGIBILITATE
(participarea NU este limitată la membrii UE din cadrul companiilor din Japonia)
aceste servicii sunt disponibile numai pentru companiile din Uniunea Europeană și Japonia, universități și instituții de cercetare. Prin urmare, numai persoanele fizice japoneze și europene care lucrează pentru entitățile de mai sus sunt eligibile să se înregistreze la seminariile web.
În funcție de momentul în care vă veți înscrie la seminariile web, veți primi cu câteva zile înainte de aceasta și din nou cu o oră înainte, linkul pentru a accesa sala de ședințe online.

Pentru înregistrare aici:  http://www.eu-japan.eu/minerva-policy-analysis-webinar-registration-form 

Costuri: GRATUIT
Personă de contact:  Margherita Rosada

EU-Japan Centre for Industrial Cooperation
Rue Marie de Bourgogne 52 - 1000 Brussels
TEL +32 2 282 3715
http://www.eu-japan.eu / www.een-japan.eu / www.EUbusinessinJapan.eu